פעם ראשונה שלי בענייני בקשת אצבעות

פעם ראשונה שלי בענייני בקשת אצבעות

אבל מוכנה להאחז בכל דבר כרגע
התקשרו (שוב) מהעבודה הקודמת שרוצים שאחזור. הציעו שכר לא משהו, אבל כזה שישתלם לי לחזור בשבילו ואפילו אוכל להסתדר עם אוטו, כי אקח את בעלי בדרך. הבעיה היחידה כרגע שבמשפחתון לא בטוח אפשר כרגע להכניס עוד תינוק. היא צריכה לתת לי תשובה אחר הצהריים ואני בהתאם צריכה לתת תשובה בעבודה. אני צריכה את העבודה הזאת כמו אוויר לנשימה (ויותר מזה), אז הלוואי שיסתדר. הם מחכים לי עד הערב ואם לא, מחר מתחילים לראיין מועמדים במקומי. לא מאמינה שאצבעות וירטואליות, אבל אולי אנרגיות טובות, משהו, שהיקום הזה יהיה קצת נחמד אלי אחרי שהוא כבר די הרבה זמן לא...

זה עובד

בחיי אין לי הסבר רציונלי אבל זה כמו מרפי שכולנו יודעות שנמצא אי שם ויורד ארצה (אני מדמיינת אותו בשמיים) כשצריך בקיצור-מחזיקה אצבעות (אני נטולת אייקונים פה בעבדה) ואם הכל קם ונופל על מקום במשפחתון (בן כמה שחר בכלל כעת?) הייתי מחפשת מהר אלטרנטיבה לחודש חודשיים או כמה שצריך כדי שההזדמנות הזו לא תלך לאיבוד.

פרמלה

New member
יקום תהיה נחמד, יקום תהיה נחמד

יקום תהיה נחמד, יקום תהיה נחמד, יקום תהיה נחמד, יקום תהיה נחמד, יקום תהיה נחמד, יקום תהיה נחמד, יקום תהיה נחמד, יקום תהיה נחמד, יקום תהיה נחמד, יקום תהיה נחמד, יקום תהיה נחמד, יקום תהיה נחמד וסדר מקום לתינוק של סימןשאלה במשפחתון כדי שהיא תוכל לקבל את העבודה שלה בחזרה.

juspan

New member
שבמשפחתון ילכו לקראתך

שיהיו חדשות טובות בערב ותקופה חדשה כשהכל יחזור להסתדר ולהיות הרבה יותר פשוט ותוכלו לנשום והרבה! מחכה לעדכונים טובים

מאד מאד מאד מחזיקה לך!

אמנם היכרות וירטואלית (כמעט לחלוטין, ראיתי אותך במפגש אחד כשהגדולים היו קטנים), אבל ממש מייחלת שיסתדר לך ויהיה לך טוב!

למעלה