פעם ראשונה פה

stam 4

New member
פעם ראשונה פה

טוב, פעם ראשונה אני כותבת פה.. ואני לא יודעת איך להסביר מה הבעיה אבל פשוט יש לי חבר 5 חודשים, והוא הראשון שלי, חיכיתי הרבה לפני שעשיתי את זה כי חשבתי שאין לי עם מה למהר.. הקיצר, פעם ראשונה לא נהנתי וזה ככה תמיד אז לא לקחתי את זה קשה אבל מאז אנחנו עושים את זה כמה פעמים בשבוע, כשאפשר, ואני חושבת שאני לא ממש נהנהת. כלומר זה נחמד אבל אני לא חושבת שאי פעם גמרתי.. ואני לא יודעת למה. אולי אני לא עושה משהו נכון ואולי הוא. הקיצר אני לא יודעת מה לשעות.. אולי אתן יכולות לעזור לי?

88אני88

New member
נשים לרוב לא גומרות מחדירה...

נסי שייגע בך בידיים, אולי בלשון... בהצלחה!

היי לך ../images/Emo13.gif

האם בעצמך עם עצמך את נהנית? גומרת? האם את יודעת איך לענג את עצמך, מה עושה לך נעים? אם כן, את מוזמנת להראות לו. אם לא, שווה לגלות, לא?

dani104

New member
את צריכה להכיר את הגוף שלך

ללמוד את הגוף שלך באוננות לבד בכדי לדעת איך את נהינת ומה עושה לך טוב ברגע שאת תלמדי את גופך את תדעי לגמור ואז גם יהיה לך קל יותר יחד עם בן זוגך

the evil 1

New member
זה לא כל כך פשוט....

אם זה הייה פשוט כל הפורום הזה הייה חסר טעם:). מין זה חוייה בין שני אנשים וכמו כל דבר הוא ניהייה טוב יותר עם הזמן ואם כל פעם, אבל זאת עבודת צוות ניסוי ותהייה של מה ששני בני זוג אוהבים, הכי חשוב זה לנסות ולהנות.

הזוייה

New member
יש הרבה נשים

שאפילו לא יודעות שהן גומרות. לחלק זה בא תוך דקות ספורות מהרגע שיש לך עוררות מינית, עוררות פסיכולוגית ופיזית. התחושה ככל שהתנועות גוברות היא דופק מהיר, ומתיקות קסומה בבטן ובכל הגוף. קצת קשה למצוא מילים לתאר את התחושה למי שמעולם לא חוותה את זה. זה לא שיש כפתור שלוחצים עליו ואופס את גומרת. לוקח שנים להגיע לאורגזמה הנכונה, יש כאלו שמגיעות רק בגיל ארבעים. הגעה לתחושת שיא היא כמו מסיבת תה של מרי פופינס על התקרה שכשהיא אומרת שכולם צריכים ללכת, כולם מפסיקים לצחוק ונוחתים עכל הרצפה. ככה האורגזמה. באה אחרי שיא של כיווצים בעצבים, כאילו כל הדם התנקז למקום אחד ובבת אחת היא פורצת. השיטפון ההורמונאלי הזה מביא לשחרור מוגבר של אנדורפינים ואנקלפלינים במוח, שמעלימים כל דבר. מעטות הנשים שגומרות מחדירה. רוב האורגזמות הן מהדגדגן ולוקחות שניות ספורות. מעבר לכך לפעמים האורגזמה הולכת לאיבוד עוד לפני שהתחלנו לחפש אותה בגלל בעיות רגשיות, דימוי גוף, פרטנר לא קשוב, מחשבות טורדניות בקיצור, אל תתייאשי, תתאמני, אל תחשבי על זה במהלך האקט ש" אוף אני לא מגיעה לאורגזמה" כי לא תגיעי אליה אם את מתעסקת במטרה ולא בדרך. בסוף יהיו סדקים בקירות מהנאה: )

הטיפ הכי טוב

זה להכיר את עצמך ולדעת מה מענג אותך וההתחלה הכי טובה היא האוננות. אם את גומרת כשאת מאוננת, 99% שאין לך מה לדאוג, האורגזמה תבוא עם האדם הנכון ובזמן הנכון. בנסיונות הראשונים שלי עם בחורים לא גמרתי מעולם, למרות שהייתי מאוננת מדופלמת. רק עם חבר קבוע זה הגיע, בהתחלה אוננתי לידו ובפעמים אחרות הוא ניסה בעצמו עד שזה קרה. תני לזה זמן ואל תצפי לגמור מחדירה, כי 70% לא גומרות מחדירה.

למעלה