פעם ראשונה פה

פעם ראשונה פה

שלום בנות. שמחתי לגלות על הפורום הזה ולהשתתף בו. בתור התחלה מיכל , האם תוכלי להציג את עצמך, האם את בעלת מקצוע רלוונטי לתחום , אמא, או שניהם גם יחד? והאם אפשר לקבל פה יעוץ מרופאים או פסיכולוגים וכיו``ב(במידה ואת לא) אני צפויה ללדת עוד כחודש וכל מה שיש לי חוץ מהתינוקי בבטן זה פרפרים גדולים ופחד גדול. חשש מהלא נודע וקושי מה באמהות חד הורית . תודה מראש

michal haramati

New member
תגובה לאמא שבדרך

אני שמחה מאוד שגילית את הפורום הזה ואשמח מאוד לסייע לך. ראשית, ברכותיי על ההריון. ולשאלותייך - אני אמא וגם עובדת מספר שנים בתוכנית טלוויזיה העוסקת בהורות ובגידול ילדים ומראיינת מומחים שונים בתחום. כל שאלה שתעלי בפורום הדורשת תשובה מקצועית - אני אשאל עבורך את המומחה הרלוונטי ואשיב לשאלותייך. בנוסף, את מוזמנת לקרוא את הטור האישי שלי ``אמא בפעם הראשונה`` שבערוץ המשפחה ב``תפוז`` ואת הכתבות המצורפות אליו. אין לי ספק שמה שכתבתי שם יוכל לסייע לך לעבור את ההריון, הלידה ואת מה שמצפה לאחריה ביתר קלות. אני מבינה שאת עומדת להיות אמא חד הורית ואכן עומד בפנייך אתגר גדול אך אפשרי. יש לי חברות שהן אמהות חד הוריות והן עומדות בזה בהצלחה. אם יש לך שאלה ספציפית או משהו אחר לכתוב עליו, את מוזמנת. שלך, מיכל.

מיכל תודה

לקחתי לתשומת ליבי את הצעותייך ואני בהחלט אשמח להעזר בך. תודה רבה

משמש

New member
תגובה לאמא שבדרך

שלום! אני מצטרפת חדשה, רציתי לאחל לך ולקוות שאת כבר לא ``אמא בדרך``... אלא אמא ממש! עברתי לידה לפני ארבעה חודשים וזו חוויה מדהימה ומורכבת. להשתמע בהמשך, אחרי שאכיר קצת את השטח...

למעלה