פעם ראשונה כאן

Chocksum

New member
פעם ראשונה כאן

רציתי לדעת אם אוכל לשתף ולהשתתף בפורום זה מתוך היבט לאו דווקא רוחני ומבלי לשלול גם אותו. אני נמצאת בתקופה בחיי שבה הגילויים מציפים אותי ברמות נורא גבוהות, ויחד עם זאת אני יודעת שאין אדם בעולם שיכול להכיל את תסכוליי וקשיי ואני מוצאת עצמי מגיבה לבדידות ולקושי עם הגנותיי הישנות שבהן יש מידה לא מבוטלת של אלימות, חמדנות, שיפוט ועוד...שמופעלים על אהוביי היקרים לי כל כך. הדרך אל מצב שבו אני פשוט נמצאת עם הקושי רצופה במכשולים הנזכרים והשהות בקושי לבד מאוד מכאיבה לי. הפסיכותרפיסטית שלי המליצה לי לכתוב את הקושי - כיוון שאליה אני לא יכולה להגיע 3-4 פעמים בשבוע כהמלצתה (פעם אחת בשבוע אני פחות או יותר יכולה להרשות לעצמי כלכלית). סיפור חיי כל כך מורכב וקשה ועליי להיות בטוחה שכאן אוכל לחלוק אותו איתכם מבלי שאתם תגנו על עצמכם מפניי. שבוע טוב, ר.

rama69

New member
ברוכה הבאה, אני לא

מנהלת הפורום אך אין בעיה מבחינתי. בברכת אור ואהבה. אתי

גם מבחינתי אין בעיה

מיכל מנדל היקרה תודה לך התגובה בפורום בלוגים............

ברוכה הבאה קוקוסים../images/Emo24.gif

תראי הפורום הזה בטח שלא יכול להחליף את התרפיסטית, לא במקצועיוצ שלו ולא בדרך בה הוא ידבר אליך. מאחורי המילים מסתתרים אנשים רגילים, מחיי היומיום. הפורום יכול לשמש רק מראה שלך של עצמך. אם בחרת בפורום הזה כשותף לתהליך שאת עוברת אז בבקשה לא לקחת ללב כל מיני דברים עתידיים כולל חילופי משפטים כואבים. חשבי פעמיים אם את בכלל מוכנה להחשף כאן. יתכן שבמסגרת בה רואים אותך, חשים אותך, קוראים את שפת הגוף שלך, יהיה יותר בטוח לעבור תהליכים. אנו יכולים לשמש עבורך קבוצת תמיכה וירטואלית, יחד עם זאת ישנן המון טעויות בדרך שנובעות מהמצב הטכני שהוא: תקשורת דרך צג מחשב. בהצלחה בכל אשר תבחרי שבוע טוב

למעלה