פעם ראשונה כאן

פעם ראשונה כאן

נשואה פעם שנייה, והכי גרוע....חמותי לשעבר רודפת אותי...קשה לתאר את מה שעובר עלי, בהתחשב בעובדה שהסיפור הראשון נגמר יפה, ואני והבן שלה חברים, היא לא מפסיקה לרדוף אותי ולגרום לי להרגיש רע בכל דבר שאני עושה. אני חושבת שזה נובע מהעובדה שהבן שלה מספר לה הכל. היא פגשה את בעלי החדש ורק "ליכלכה" עלי. מה היא רוצה ממני?

sovlanit

New member
ובכן,

נראה שהספורט החביב על חמותך לשעבר הוא ירידה לחייך. מה שלא ברור לי הוא :למה אתן בקשר?????? והכי לא ברור לי : ממה בדיוק את חוששת??? ועל זה ורדה רזיאל ודאי היתה אומרת לך :או שתעיפי אותה או שתמשיכי לסבול... צו-גירוש מחייך שלשום -זו המלצתי לך. אושר ועושר עם בן הזוג הנוכחי...

אנחנו לא בקשר

לפחות לא קשר הדדי , היא בקשר איתי...היא חושבת שאני מקור כל הרע של בנה, ושהבאתי כתם שחור למשפחה המושלמת שלה בזה שקמתי ונפרדתי מהבן שלה. אני נוקטת בדרך כלל בגישת הגורם זר לא מתערב, אבל נראה לי שהפעם זה כבר מוגזם ואני אפעיל את התותחים הכבדים...

sovlanit

New member
להתעלם ממנה זו

הדרך הכי יעילה. ואם היא מנסה ליצור קשר למסור לה שלימדו אותך לחייג 100 ואם היא תמשיך להטריד בזקנתה היא תכיר את המשטרה/בית המשפט וכו' מקרוב.... בהצלחה

שש שבע

New member
אולי לגשת למשטרה ולהגיש תלונה נגדה?

שהיא מאימת עליך, או לא יודעת מה, לגשת לבית המשפט להוציא לה צו הרחקה, שיאסור עליה להתקרב אליך או אל בעלך או ילדיך עד מרחק של אני לא יודעת כמה, ואיסור מוחלט עליה להתקשר אליך או אל בני ביתך.... תגשי לברר את הענין עם עו"ד ותעמדי על זכותך לחיים שקטים ונורמאלים, בלי שהמפלצות של העבר יקומו לתחיה

מילא חמות אחת אבל שתיים?

תספרי לאקס שלך שידבר עם אימו שתעזוב אותך במנוחה. תגידי - יכול להיות שהיא דווקא מחבבת אותך וכועסת שנפרדת מבנה ?

ניני5

New member
עוד רגע קט , חמותך היא מטרידנית

פעם היה לי מטרידן בטלפון שהיה נושף ונושם. כאלה מהסוטים. בהתחלה נבהלתי. אבל כעבור זמן מה הבנתי שזה בדיוק מה שמדליק אותו. אז החלטתי לייבש אותו. כל טלפון שהגיע אלי, הייתי מרימה את השפורפרת ולא מדברת. מהצד השני היה עונה לי מישהו הלו, אם זה היה מישהו/מישהי בסדר הייתי עונה. אבל לאותו סוטה שמתי רדיו בשפורפרת בקולי קולות במשך חצי שעה, והייתי הולכת. הוא ניסה עוד כמה פעמים ורק שמע מוסיקה מחרישת אוזנים. כעבור זמן מה הוא התייאש ונעלם. תנסי את זה עם חמותך לשעבר. כל פעם שתתקשר אליך היא תשמע מוסיקה ערבית בקולי קולות במשך חצי שעה. אני מקווה שיש לך רדיו טרנזיזטור קרוב לטלפון.

למעלה