פעם ראשונה כאן.

זרוקה

New member
פעם ראשונה כאן.

שלום לחברי / חברות הפורום. האמת,לא ידעתי שיש פורום שהנושא שלו הוא ניקול קידמן. נחמד לדעת. אני מאוד אוהבת את צורת המשחק של ניקול. אבל אני בהחלט לא מעריצה. זה בניגוד לאופי שלי,אני לא מעריצה אף לא אחד. בפעם הראשונה שראיתי את ניקול משחקת {נדמה לי שהיא עדיין לא הייתה נשואה, תקנו אותי אם אני טועה} זה היה בסרט, הילטון בנגקוק. שבו היא הואשמה בהברחת סמים וישבה בכלא. מאוד מאוד התרשמתי מצורת המשחק שלה. ושנים תהיתי מה איתה ולמה לא רואים אותה יותר. עכשיו אני יודעת שהיא חיה כול השנים הללו בצילושל בעלה. אם כך טוב שהם נפרדו. הרווח כולו שלנו,שאנו זוכים לראות את כשרונה בה לידי ביטוי על המסך.

Padme Amidala

New member
היי ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום!!
אני מקווה שתישארי כאן למרות שאת לא מעריצה שלה, כי זה עדיין המקום לדבר על צורת המשחק שלה. הילטון בנגקוק באמת צולם לפני שהיא התחתנה עם טום. אני אישית התרשמתי ממנה לראשונה ב"האחרים", ואז אחרי כל סרט פשוט התרשמתי מחדש.

shiray

New member
ברוכה הבאה

אני מאוד מקווה שתשארי כאן... האמת שבתכלס אני לפחות לא מעריצה מבחינה שלכמו ילדה בת 12 שאוספת כתבות והכל של ניקול... אני פשוט אוהבת את המשחק שלה ולדעתי היא בוחרת גם סרטים ממש טובים לשחק בהם. ואז זה מוביל אותי להיות בטים ניקול ובפורום הזה- כדי להכיר עוד אנשים עם טעם כמו שלי, ובגלל זה יש לי סרטים שלה והכל... ונגיד אני רוצה לקנות פוסטר ענק של מולאן רוז' לחדר, אבל אין מצב שאני אתלה פוסטר רק של ניקול על הקיר שלי.... בכל אופן ברוכה הבאה לפורום ואני מקווה שתחזרי לכאן.

Padme Amidala

New member
כשאת אומרת את זה עכשיו...

אני נזכרת איך כשהייתי בכיתה ג' ו-ד', כולן היו מאוהבות בליאונרדו דיקפריו בגלל טיטאניק... (אוף, כולל אותי) היה לי קלסר מלא בתמונות שלו, כתבות עליו, פוסטרים... עכשיו אני בדיוק כמוך... אני לא אוספת כתבות על ניקול ושומרת אותן ואני גם לא תולה פוסטרים בחדר שלה- אני פשוט אוהבת את המשחק (המדהים!) שלה ונהנית לראות את הסרטים שלה כי היא בוחרת סרטים מצוינים.

shiray

New member
חחחח לי היה קלסר

עם כל מיני מפורסמים והייתי מחליפה עם חברות כדי לקבל על הבקסטריט בויז ובשלב מסויים על קייטי הולמס ודוסון קריק... אח"כ נתתי הכל לחברה ומה שלא עניין אותה זרקתי לפח.... עכשיו מה שיש לי של ניקול זה דיוידי וקלטות ותמונות במחשב יש לי המון אבל בעיקר בגלל שלפעמים אני מכינה רקעים (יותר נכון הכנתי... המון זמן כבר לא היה לי רעיון למשהו חדש) ואז אני צריכה הרבה תמונות שלה... האאא ובמשך השבוע (לפני יום חמישי בבוקר, כי אז אני טסה ללונדון!) אני צריכה לבדוק מתי מגיעים הפוסטרים לחנות שבדקתי ואז אני רצה לקנות פוסטר ע-נ-ק של מולאן רוז'!!!! 160X120!!!!

shiray

New member
חחחח

4 שנים לא טסתי. בפעם האחרונה שטסתי עוד היו את הפחיות החמודות האלה במטוס!!! ופתאום השנה אני טסה פעמיים בחופש אחד... אני לא רגילה.... ולגרמניה אנחנו טסים עם דודים שלי, בני דודים שלי (מן הסתם) ועם סבא וסבתא שלי... וזה מהשבעה עד ה19...

Padme Amidala

New member
ואני תקועה כאן...

לא התכוונתי לפורום- התכוונתי לארץ...
אני הייתי באנגליה וסקוטלנד (ארץ מולדתו של יואן!!) בשנה שעברה וממש נהניתי, ביחוד בלונדון!! בגרמניה הייתי לפני שנתיים ולפני 4 שנים, וגם שנה שעברה שטסתי ללונדון היינו שם כי עצרנו בדרך לאיזה כמה דקות. איך אני מתה לבקר שוב בארצות האלו!!!

MCRulz Liron

New member
אוי ואבוי.. שתיכן גורמות לי להרגיש

זקנה.... ליאו דיקפריו בכתה ג'?????? כשאני הייתי בבי"ס יסודי, האובססיה התורנית היתה בברלי הילס 90210... דילן, ברנדון, וכו'...

N i c o l e

New member
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

ואני בהחלט מסכימה איתך על צורת המשחק המרשימה של ניקול, לא סתם נהייתי מעריצה שלה...

למעלה