פעם ראשונה כאן

פעם ראשונה כאן

הגעתי אליה דרך אחד הפורומים, ידעתי שהיא תהיה מושלמת עברונו, גם דתייה כמונו שתוכל להבין אותנו, וגם חרמנית, היא סיפרה שהיא רוצה להתנסות וידעתי שאתה תהיה מושלם עבורה לפעם ראשונה ומושלמת.
היא שחומה עם שיער שחור ארוך וחלק, כמו שאתה אוהב, ההפך ממני אפשר להגיד, רזה עם חזה שנראה גדול ומושלם.
קבעתי איתה בדירה של חברים שהסכימו להשאיל לי אותה ללילה, היא הגיעה בחולצה שחורה וצמודה שהבליטה את החזה הגדול שלה ובחצאית ג'ינס קצרה. אתה באת קצת אחריה כמו שביקשתי ממך, פתחתי לך את הדלת ואתה מגרה כמו תמיד, שרירי כ"כ ומוצק, גבוה ומדהים כמו שרק אתה בג'ינס וחולצת טריקו פשוטה, ניסית להושיט אליי ידיים לחיבוק אך זזתי ממך, נראית מאוכזב. נכנסת וראית אותה, בהית בה, והיא הסמיקה. "מי זאת?" שאלת, "מוצאת חן בעיניך? היא בשבילך...", נראית נדהם ומאושר, "כן מאמי" לחשתי לך באוזן "תזיין אותה, אני רוצה לראות הכול, אבל בעדינות" קרצתי לך, "וואו תודה, וואו מדהימה אחת" התלהבת.
לקחת אותה ביד לחדר השינה ואני בעקבותיכם, מתיישבת על כיסא, ואתם מתיישבים על המיטה, היא מסמיקה ונראית מפוחדת, "אל תפחדי" אתה לוחש לה והיא מביטה בך במבט שכ"כ רוצה אותך.
התחלת לחבק אותה, חיבוק צמוד ולנשק, אני רואה איך אתה טורף לה את השפתיים, אני רואה איך אתה מתרגש, איך הזין שלך מתחיל להתנפח בגללה.
בזמן שאתה מנשק אותה הכנסת לה את הידיים מתחת לחולצה, ממשש מתחתיה את החזה שלה, היא בטח כ"כ נעימה לך, וגם היא מגורה כבר ומכניסה ידיים מתחת לחולצה שלך, ממששת את השרירים המוצקים שלך.
אתה מוריד לה את החולצה ומגלה חזה ענקי ויפיפה ארוז בחזיית תחרה שחורה, אתה עוצר לרגע ומביט בהתלהבות, מוריד ממנה את החצאית ומגלה תחתון תואם. אתם ממשיכים להתנשק ולמשש אחד את השני כשהיא בינתיים מורידה ממך את החולצה והמכנסיים ומשאירה אותך בבוקסר בלבד.
אתה משכיב אותה בזהירות ומתחיל ללקק לה הצוואר בזמן שידייך ממששות את מותניה, אתה יורד עם הלשון, מלקק כל ס"מ, אני רואה איך אתה לא מפספס אף ס"מ מהעור המדהים שלה, ואני רואה איך היא נהנית ממגע לשונך, אתה מגיע לחזה שלה, מלקק אותו בעדינות ובפתאומיות קורע ממנע את החזיה, והחזה שלה קופץ ממנו, אני מסתכלת עליו ומתגרה, חזה צעיר וקופצני, גדול מאוד, עם פטמות חומות מהממות ומגרות שכבר זקורות, וללא ספק גם אתה מתגרה ומתחיל למצוץ לה את השד השמאלי, ואת השד השני אתה לש ביד, מכווץ אותו ומשחק איתו, אחרי כמה דקות אתה מחליף בין השדיים, מלקק את הימני במעגלים לאט לאט עד שאתה מגיע לפטמה, יונק ממנה,מתחיל ללוש את השד השמאלי ביד, היא פולטת גניחות עדינות שמלהיבות אותך יותר ואתה מתחיל לרדת לבטן השטוחה והמדהימה שלה, ואני רואה איך אתה ממש שותה את העור שלה, איך הלשון שלך מרטיבה את הבטן שלך, מוריד ממנה את התחתונים ומגלה כוס יפה וחלק ומלטף אותו בעדינות והיא גונחת, אתה מסתכל עלי "הכנת אותה, אה?", "כמובן, אני יודעת מה אתה אוהב" אני עונה ומחייכת, מאושרת שאתה מרוצה.
אתה מתחיל ללקק את רגלייה, מתקרב לאט לאט לכוס שלה ובדרך נהנה מהרגליים היפות שלה, מתחיל ללקק את הכוס החלק שלה, בהתחלה בעדינות, אתה לש את התחת שלה אלייך, נהנה מהטעם שלה, היא מגבירה את הגניחות בזמן שהלשון שלך מטיילת בכוס שלה, על הדגדגן שלה שכבר נפוח בגללך, האגן שלה מתחיל להתפתל, היא מלטפת לך הראש ודוחפת אותך אליה, אתה מגביר את קצת הליקוקים שלך ולפי הגניחות שלה היא גמרה.
"עכשיו אני" היא אומרת לך, משכיבה אותך על הגב ומורידה עם הפה את הבוקסר ממך, הזין שלך חם ועומד אליה, היא מכניסה אותו בזהירות לפה שלה ומוצצת אותו, אתה מושך בשיער שלה ומתחיל לזיין לה את הפה, בהתחלה בעדינות ואז בפראות,היא מביאה אותך לגמירה.
"אני רוצה אותך" היא מבקשת ונשכבת על גבה, "כן, תעשה את זה בשבילי" אני מבקשת ומתיישבת על המיטה להיות קרובה ברגע הזה, לראות מקרוב.
אתה אוחז במותניה ומנשק אותה, נרעד אתה מתחיל להחדיר את הזין הענק שלך, היא צרה כ"כ ואתה מפחד עליה, שהגודל שלך יכאב לה, אני מסתכלת איך הזין חודר לבחורה בפעם הראשונה שלך, היא מלטפת לך את התחת ודוחפת אותו, עוזרת לך להכניס אותו אליה, גם היא נרעדת, ואתה מחדיר אותו עד הסוף, עוצר שנייה להרגיש את ההרגשה הזאת של הזין שלך בתוך בחורה, פעם ראשונה של שניכם ואז כששניכם התרגלתם לתחושה, ואתה רואה שהיא לא כאובה אתה מתחיל לצאת ולהיכנס, לזיין אותה, בהתחלה ברכות ואז בפראות, ואני מסתכלת על שניכם, מגורה בטירוף, אתה יודע כמה אני הייתי רוצה להרגיש את הזין הזה מזיין אותי ככה.
היא בקצב שלך עם האגן אלייך מתפתלת, אתה אוחז בה ומזיין אותה חזק.
שניכם גומרים, אתה מחבק אותה ומנשק אותה, אתם נשארים עוד קצת להתמזמז ואני משאירה אתכם לבד.
"תודה מהממת" אתה אומר לה לפני שהיא הולכת, "תודה, תודה לך" היא מחייכת.

אנחנו נשארים לבד, מחליטים להישאר ולצפות בסרט, "את יודעת שהייתי רוצה שזאת תהיה את" אתה אומר לי, אני מחייכת, אני נראית ההפך ממנה שהיא המראה שתמיד אהבת ובכל זאת אנחנו נמשכים בטירוף, "אתה יודע" אני אומרת לו, "רציתי שזאת תהיה אני, אבל אני לא יכולה לגעת בך, אני לא יכולה שנגיע לזה... אז הבאתי לך אותה, דרכה חוויתי את מה שאני רוצה איתך",
"יום אחד אני אזיין אותך" אתה מבטיח לי, "ותהיי בטוחה שזה יהיה היום המאושר בחיי"

giligil55

Member
ונקווה

שזו לא הפעם האחרונה ושתמשיכי לכתוב ולשתף אותנו

למעלה