פעם ראשונה כאן היי פעם ראשונה כאן...האמת שאני פרודה ,משהו יודע אם יש פורום פרודים...
I illyedan New member 16/9/07 #1 פעם ראשונה כאן היי פעם ראשונה כאן...האמת שאני פרודה ,משהו יודע אם יש פורום פרודים...
מ מחפשת דרך החוצה New member 16/9/07 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif גם אני פרודה ואני כאן לא התבקשתי לעזוב בנתיים
ר רק שיר New member 16/9/07 #6 ../images/Emo152.gifרוצה הדגמה ויזואלית? זוכרת את הטרולים החמודים ההם??........
B Bubble Girl 27 New member 16/9/07 #8 טרול באינטרנט הוא בעצם ניק שנכנס רק כדי לעשות בלאגנים ולהפיג שיעמום...
מ מחפשת דרך החוצה New member 16/9/07 #5 כל עוד זה טרול גרוש או פרוד אין לי בעיה ../images/Emo8.gif גם טרולים צריכים תמיכה! (היא סתם מחפשת חברה...למה ההודעה נראית לך הזויה?)
כל עוד זה טרול גרוש או פרוד אין לי בעיה ../images/Emo8.gif גם טרולים צריכים תמיכה! (היא סתם מחפשת חברה...למה ההודעה נראית לך הזויה?)
B Bubble Girl 27 New member 16/9/07 #9 היא פרסמה עוד הודעה שהיא מחפשת מישהו בקריאה נואשת אחרי שראתה אותו באיזה פליקס... לא יודעת לבריאות בובה
היא פרסמה עוד הודעה שהיא מחפשת מישהו בקריאה נואשת אחרי שראתה אותו באיזה פליקס... לא יודעת לבריאות בובה
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 16/9/07 #7 מה החכמה ארזת עצמך באחד ה- של שמ"מ עכשיו בטח תבקשי 'פינוי-פיצוי'
מ מחפשת דרך החוצה New member 16/9/07 #10 אלא מה ../images/Emo3.gif מהגירושין לא נראה שייצא לי פיצוי, אז למה לי להתגרש? לעומת זאת, פינוי-פיצוי נשמע כרעיון לא רע
אלא מה ../images/Emo3.gif מהגירושין לא נראה שייצא לי פיצוי, אז למה לי להתגרש? לעומת זאת, פינוי-פיצוי נשמע כרעיון לא רע