פעם ראשונה השנה..

ותשחק

New member
פעם ראשונה השנה..

יש כל כך הרבה פעמים ראשונות השנה, ועכשיו פעם ראשונה, שאכלתי רימון גם אחרי ראש השנה.. זה הולך ככה: אני עומדת עכשיו במטבח, יום חמישי, כידוע, ומקלפת לי רימון עסיסי, בורדו-יין-אדום. כל גרעין מרהיב וגדול וטעים ממש (ומשפריץ לכל הכיוונים-כדאי לדעת), שאפשר לשים אותו בסלט פירות או ירקות לאניני הטעם.. ולנשנש אותו במקום פיצוחים או חיסולי שוקולדים בבית.. אז גם מי שלא אוהב, רוצו לקנות רימונים.. זה טעים ומרהיב, ובלי האפקט (החשוב) של הימים הנוראים, רק האפקט הטעים..
טוב, חוזרת לבישולים.. ו- tout - היה נדמה לי שראיתי אותך כאן, לפני כתיבת ההודעה (תיכף אסתכל..) - איך היה?

במפגש הבא ...

הסלט פירות מוגש ... אני מביא את הקעריות הקטנות ... וקערה אחת גדולה ... בשבילי !!! חה חה חה

touti

New member
בתאבון לך../images/Emo13.gif

איך היה? מרגש, יפה, נפלא.הילד גם חטף כוויה במצח מקפה שנשפך עליו אבל יהיה בסדר. גם לצד השני לא היה הרבה ד"א וזה עיצבן אותי, זה עדיין מעצבן אותי. הוא נשאר עם התפילין במשך כל התפילה! בחזרות היה לו קשה התפילין, והחלטנו לזרום איתו ברגע האמת והנה הפתעה! התפילין עליו עד הסוף. מחר שבת חתן וירחם המרחם. הלוואי שאני לא אצטער מלארח את הצד השני. מזל טוב:) הכי קטע הוא, כשחזרנו הביתה, אמרתי לו זה היומולדת שלך היום, אז אתה נשאר לבוש בלבוש חגיגי, והוא עונה לי, אז איפה העוגה? והמתנות? חחח הוא לא קישר בין בר מצוה ליום הולדת בן 13, חמוד, אמרתי לו כל המגשים של העוגיות זה העוגה של היומולדת
וכל המתנות שקיבלת זה מתנות של היומולדת:) פשוט לא עשה קשר, טעות שלי , הייתי צריכה להסביר לו:)

ותשחק

New member
touti יקרה!

איני מכירה אותך, אך הנך נשמעת אשה כל כך אמיצה.. וכל כך כל כך טובת לב, ואיני חושבת שאני מדמיינת זאת... לאחרונה אני שואלת (זורקת לי שאלות לעצמי, ככה באוויר..), איך זה שמי שעושה טוב, ומי שהוא עובד ה', איך הוא לא תמיד רואה את האור גם בעולם הזה? וכמו שכתבת גם למעלה (אני תמיד עונה בשרשורים הלא נכונים..:)), על הנס הנסתר שלך - הגירושין, לא תמיד אנחנו מבינים למה בעצם.. ולא בגלל שאיננו מכירים בטעויותינו.. אחת המסקנות שלי, הוא להמשיך לעשות טוב.. אני ממש מאחלת לך, שכל השפע הטוב שלך, וההשפעה הטובה שלך, בעולמך הקטן ובעולמנו הגדול, יחזור אליך, ויעטוף אותך בחיבוקים חמים, גם בעולמות כאן.. רפואה שלמה לכוויה, ועוד 2 מתנות ממני, לחתן ולך -

למעלה