פעם ראשונה בים

דנפ

New member
פעם ראשונה בים

אהלן, אני מוכרחה להודות שעכשיו שגיליתי אתכם, חיי אינם ישובו להיות כשהיו. חוץ מזה שאני פולניה בעצמי (ואת שם משפחתי אני שומרת עד סוף תחרות הניחושים שלכם..), לא יהיה מאושר יותר בין גברי ישראל, מאשר בעלי, לגלות שיש קהילה נפלאה כזו- לעזור להתמודד עם צרותיו הרבות -נישואין לפולניה, ועוד צעירה למדי (26, בעלי שיחיה 28). הוא שוקל לפרסם עוד מעט את ספרו החדש- "חיי בצל הפולניה". בכל מקרה, אני מקווה שאנחנו מתחילים ידידות ארוכה כאן. דנה.

אהלן דנפ, וברוכה הבאה.

אולי תפרסמי כאן פרקים מהספר שכותב בן זוגך?

מי צי

New member
ברוכה הבאה

ותגידי לבעלך, שישנה את שם הספר ל- "לשרוד עם פולניה"

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה את צריכה לפגוש

את אישתי היא נשואה לפולני והאמיני לי כי גם זה קשה, היא יכולה לפרסם אנציקלופדיה

דנפ

New member
רוזנבאום מלודג'?

שלום אמי החמישית, אני מניחה שטעית והוספת הודעה אצלי בטעות, אבל אם כבר מדברים על טעויות, גם סבתא שלי היתה רונבאום מלודג'- הצטרפות מקרים מעניינת. עכשיו היא סתם שינמן מחולון. דנה.

שרה16

New member
אין דבר כזה "במקרה",הכל מכוון...

בחתימה שלך מופיעה שם המשפחה:רוזנבאום,ולפיכך,כדומני-ההתיחסות של אמי (היי אמי
). גם אימי מלודג',ושם נעוריה-זינגר.

דנפ

New member
פולניה קטנה שכמותי

אכן, השכחה מן השטן. עכשיו הכל ברור.

emmy5

New member
שרהל'ה תודה ..לא היה טעות..

סבתא שלי היתה רוזנבאום מלודג' והיגיע לרומניה ב1863 בת שנתיים .. אבל משפחת ROZENBAUM .זה כל הקשר שלי עם הפולנים...אבל מאוד מעניין כל מה שכותבים ,יש הרבה מה ללמוד .תודה

דנפ

New member
רוזנבאום-קשר משפחתי

אהלן שוב, אני אשמח בהחלט לבדוק אם אנו קשורות. היות שאני מתעסקת קצת עם העץ המשפחתי, יש לי עץ מאורגן, לצערי החלק של רוזנבאום נותר קטן וללא הרבה אינפורמציה, בדיוק בגלל שעד היום איש לא חשב שהוא קשור אלי. אם תתני לי את האימייל שלך, אשמח נשחשוב יחד על קשר אפשרי. תודה, דנה.

למעלה