הצעה... ../images/Emo39.gif
אוקיי, אז אמנם אני לא מאפרת מקצועית אבל אני מתעניינת בנושא וקוראת פה ושם ושממתי לב שמאפרות תמיד ממליצות לג'ינג'יות להתמקד בגווני הירוק והחום כשהן מתאפרות. נראה לי שהקו הכחול מתחת לעין לא כל כך התאים לך ובשילוב עם אודם חום, כנראה שהתוצאה הייתה חזקה מדי... תנסי ללכת על גוונים קצת יותר משתלבים למשל מסקרה שחורה ועיפרון חום/שחור/ירקרק. חשוב שהקו יהיה עדין ודק ויתאים לצורת העין שלך, למשל אם קו מלא נראה לך חזק ומודגש מדי, נסי לצייר קו שמתחיל מקצה העין (מהמפגש של הריסים) ומסתיים לאחר 3/4 מאורך העין, בטשטוש קל. דרך אגב, קו בתוך העין אמנם יוצר אשליה של עין קטנה יותר אך מדגיש אותה מאוד וקו מתחת לעין יותר אשליה של עין גדולה יותר. את הצללית תבחרי פשוט לפי הצבע שהכי מתאים לך לפנים.. חום בהיר או ירקרק או צללית מבריקה. בקשר לסומק ולאודם, הייתי ממליצה לך לבחור גוון עדין וטבעי מאחר שאינך נוהגת להתאפר.. נסי סומק ורוד טבעי או חום בהיר שישתלב עם הצללית ועל השפתיים הייתי ממליצה על גלוס שקוף-ורדרד. רק תבדקי את המרקם של הגלוס קודם כי יש סוגים שהם מאוד דביקים ולא נעימים למגע וליתר ביטחון תני לבעלך לעתיד איזו נשיקה חטופה עם הגלוס ותשאלי מה דעתו (רק תזהירי אותו קודם) ואם יהיה לו דביק מדי, לכי על אחד מהשפתונים החדשים של מייבלין (water diamond liquid) שהם מאוד נוצצים או שתחפשי שפתון בטעם פירות, יש כאלו שיש להם ניחוח וטעם מדהים! ולסיום, שיהיה לך יום מדהים, שתהיי הכי יפה שאת יכולה להיות, ואם את עדיין לא בטוחה בהתאמת צבעים פשוט גשי לסניף סופרפארם ותבקשי מהדיילות עצות.. את גם יכולה לבקש שיאפרו אותך, בשביל זה הן שם.., אה ו..המון מזל טוב!