פעם ראיתי גופה

BlogTV Police40

New member
פעם ראיתי גופה

פעם שההיתי ילד אמרו לי שגופה זה אדם שמת אז הבנתי . שגדלתי והבנתי שבן אדם שמת זה דבר עצוב אז בכיתי שחבר שלך בין חיים למוות אתה לא יודע כבר כמה להיות עצוב כי בעצם גם אתה ההיתה שם ממש לידו ואתה בחיים . לכל הפוליסים שניסו "לרדת עלי" אין לכם מושג מה אני בצבא ומה תפקידי ומה אני . במצב כזה אני באמת מבקש, בקשה אישית תשמרו תהודעות לעצמכם. אני כותב מהמחשב של חבר שלי שגר בחיפה, קיבלנו 8 שעות חופשיות וחוזרים לפעילות מבצעית . מחר אני מקווה להיות בבית בעזרת השם! מתגעגע לכולם. אבל באמת מתגעגע. יוסי.

BlogTV Police20

New member
../images/Emo24.gifהכל מאהבה

דרך אגב... קבל חית חית על אתמול... (אני לא יכול לספר מעבר לזה) כל הכבוד לצה"ל

BlogTV Police16

New member
גם משם הוא מלקק..מה יהיה איתו..?

יוסי מה גופה ..? בוא תעבוד איתי שבוע תראה כמה ולא אחת , לצערי אני כבר למדתי להתמודד ולהמשיך לחיות עם המראות הללו בעזרת סדנאות שעברתי בנדון ועוד כמה דברים , והשיטה היא פשוטה למי שיהיה במצב לא נעים מסוג זה חשוב לזכור בכדי להתמודד עם מצבים אלו יש לדבר על זה הרבה עם אחרים ככל האפשר ובסופו של דבר אתם מתגברים על זה (זה פסיכולוגיה שחקרו אותה ומצאו שהיא עוזרת ל90% מהאנשים) אתם מתגברים על הפחד וההלם יותר ויותר ככל שאתם מספרים את הסיפור שוב ושוב. אז יוסי תמשיך לספר לנו את מה שאתה רואה גולגולות עיניים בחוץ שתף אותנו במראות האלו.

למעלה