פעם עלה רעיון

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
פעם עלה רעיון

אני חושבת שפנטוש העלתה אותו........ כל אחד ישלח לי תמונה מילדותו, ינקותו, תינוקוּתו...... נעלה את התמונה ונראה מי מסוגל לזהות את העולל........ כמה שיותר ישן.......יותר טוב............ לשלוח אליי למייל........ואני אדביק....... מה דעתכם????? מחכה לתגובותיכם !!!!!!!!!!!!!!

magy

New member
uuuuuuuuuuuuuu

איך נדע כעת מי בתמונה? מישהו מנחש? טרושקה, אם היית שולח לי בדואר........היו מנסים לנחש מי בתמונה..... שמע, באמת היית פעם קטן , ועל ידך בטח הורייך......... נחמד מאד........פרצוף מתוק...........

שקדי

New member
חוכמה גדולה............./images/Emo10.gif

את כל תמונות הילדות שלי כבר פרסמתי איפה הצדק????????

אני בעד

מעניין למה
ובינתיים יכולה להפנות אתכם לתמונת הצועניה שלי ואם אני כבר כאן הנה משהו שהעלה לי חיוך: בוש ופאוול יושבים בבר. לפתע נכנס בחור ושואל את המוזג: "תגיד, אלה לא בוש ופאוול?". המוזג עונה: "כן". הבחור פונה אליהם: "שלום בחורים, מה אתם עושים?". בוש עונה: "אנחנו מתכננים את מלחמת העולם השלישית". הבחור המופתע שואל: "נו, ומה הולך לקרות?". בוש עונה: "ובכן, אנחנו הולכים להרוג 140 מיליון אפגנים ורוכב אופניים". הבחור משתומם: "רוכב אופניים?!". בוש פונה לפאוול ואומר: "אתה רואה? אמרתי לך שלאף אחד לא יהיה אכפת מ-140 מיליון אפגנים".

magy

New member
נזכרתי שהם אני הייתי פעם

צועניה........ אבל היום... ........הרבה יותר......
PPP

itche from oz

New member
אני זוכר אותך מגי

מסתכל על התמונה וזוכר אותך ילדה קטנה כאילו שהיה זה אתמול. איך את ומזל אלבז הייתן מתרוצצות בסימטה במכנסיים קצרות וללא חולצה. וקשהזכרתי לך זאת שנים ספורות לאחר מכן, אמרת (ואני עדיין זוכר את המילים): אבל אז עוד לא היינו מפותחות". למה התכוונת בדיוק מגי?

magy

New member
התכוונתי שהיינו שטוחות כמו

קרש גיהוץ........ וזה מחזיר אותי לפגישה שהיתה לפני שבוע........ עמדתי בפני כל הנוכחים והזכרתי להם........... "זוכרים שהייתי קטנה , שחורה, ושטוחה........זהו.......אז גם היום, אני קטנה ושטוחה....." הם צחקו........... הבנות היו מפותחות.....אתה לא יודע מה זה מפותחות????????? ציצים.........ושערות בכל פינה ......... אני ספרתי את השערות בבית השחי.....לא הגעתי למספר שלוש.... שלא לדבר במקומות אחרים.......... הייתי צעירה מכם בשנה.......וזה נתן את אותותיו........ כל הבנות הסתודדו בפינה.....ודיברו על מחזור חודשי..... ואני בכלל לא ידעתי שזה מחכה גם לי....... רק הראש היה מפותח.....הגוף לא......... בינתיים, גם הראש כבר לא מפותח......לא רק הגוף.......... אבל אל תגיד שלא הייתי ילדה חמודה...........הייתי....... חבל שאני לא חצי מזה .........היום.......... פעם, ידעתי להעמיד פנים.....כך אמרו לי בבית..... תהיי נחמדה........כך אמרו.......... והייתי נחמדה........בכח.......... זהו. לא בא לי יותר.......שום הצגות............ אני לא נחמדה..........

טרה10

New member
שיר השכונה..בדיוק מספר על זה..

שהיא לובשת. אבל על סופרת..אני לא זוכר שום שיר..!

למעלה