"פעם נוספת ברגש"

"פעם נוספת ברגש"

"פעם נוספת ברגש – Once More with Feeling" הפקת המקור החדשה המועלית באייקון בשיתוף פעולה עם התא הטכניוני למד"ב ולפנטסיה, עיבוד בימתי בעברית לפרק המחזמר של "באפי קוטלת הערפדים". עיבוד זה של המחזמר מועלה ע"י The Bitcast – צוות שחקנים חובבים המורכב בעיקרו מחובבי הסדרה. צוות The Bitcast מבצע את ההפקה הראשונה של מחזמר זה בתרגום מלא לעברית, אשר עולה לראשונה בארץ כמחזמר מלא, הכולל שירה, ריקוד, ומשחק, בהופעה חיה וללא פלייבק. הפקה זו זכתה לשבחים עם עלייתה ביוני 2004 בטכניון, וכעת תופק בשנית מעל גבי הבמה הראויה לה – פסטיבל אייקון ובמת אולם האירועים במוזיאון תל-אביב, מרחק כ-5 דקות הליכה ממתחם הסינמטק. האירוע יתקיים בשעות הערב המאוחרות של יום רביעי, 19/10. פרטים מדויקים עם עליית לוח הזמנים המלא. לטובת הפקה יוקרתית זו אנו פותחים את האפשרות להזמנת כרטיסים מוקדמת בתשלום באשראי, במחירים מוזלים משמעותית, להלן: עד (ולא כולל) תאריך ה-22/9: מחיר רגיל: 45 ₪ מחיר מוזל *: 30 ₪ מתאריך 22/9, עד וכולל אייקון: מחיר רגיל: 60 ₪ מחיר מוזל *: 45 ₪ לפרטים נוספים והזמנת כרטיסים, אנא בקרו באתר אייקון: http://www.icon.org.il/Musical.htm

ברודי

New member
הייתי מוכנה לבוא...

באפי
ועוד המחזמר..
טוב שאני לא יודעת אותו בע"פ... אם יהיה זמן

original jess

New member
חחחחחח, הסבר../images/Emo26.gif

קודם כל את יורדת בעמוד לטבלה שלמטה ולוחצת על FREE... אח"כ זה פותח עמ' שאת צריכה לחכות בו כמה זמן (כתוב לך למטה עוד כמה זמן נשאר לך לחכות), כשנגמר הזמן (שזה של טעינה של הקובץ) יש לך קישור כזה מודגש שכתוב בו את השם של הקובץ (לספציפי הזה:JENSEN.WNV את לוחצת עליו ומחכה שהוא יוריד את התיקיה... מקווה שהבנת...
תודה על הסרטון
ח"ח

Nitzan122

New member
אני יודעת

איך אמורים לנהוריד משם הבעיה שלי היא שלפעמים אחרי שאני לוחצת על הפריי למטה זה לא כותב לי את "הספירה לאחור" אלא כל מיני דברים אחרי... לפעמים זה מצליח לי להוריד משם ולפעמים לא ואין לי מושג למה...

original jess

New member
../images/Emo99.gifמאיפה הפספוסים../images/Emo35.gif אני לרצות

גם
וממש תודה, הבנאדם מושלם!

למעלה