פעם כתבתי על Rick James

שבלוז

New member
אני מציע לעשות פינה

של אמן שבועי שבמשך השבוע נדאג לטפח הודעות עליו ככה כל שבוע אמן אחר אז הנה ההתחלה עם Rick James אם בא למישהו להוסיף משהו רשמים בעד נגד או כל דבר ...

Kaplan3

New member
../images/Emo45.gifבכיף, אחלה רעיון

במשך השבוע אני אוסיף אינפורמציה, בקטנות כי אמרת את רוב מה שצריך.

שבלוז

New member
מדהים, אבל מאז שריק ג'יימס

הלך לעולמו מתברר שיש גל של אהדה אליו (ואולי זה לא כל כך מפתיע כשמסתכלים על זה זה קורה לאמנים שמתים והעניין במוזיקה שלהם גובר), בנוסף יש אתר חדש רשמי מושקע עבור אחד המוזיקאים המעניינים של תחילת שנות ה 80 לדעתי, ואחד מהללו שחזו מוזיקלית דברים שבאמת חבל על הזמן למרות שלא תמיד הוא זכה להערכה. היי, אני לא אומר שלא היו גדולים ממנו, אלא שקשה להתעלם מהדברים שהוא עשה והכיוונים שהוא הלך, הרבה פעמים בניגוד לדרישות של הזרם המרכזי.

Kaplan3

New member
טוב, אמרתי שאני אוסיף, והנה התוספת:

בעיקרון רציתי כמה דברים קטנים עליו על תחילת הקריירה שלו, וכל מיני דברים בסגנון: ריק ג'יימס נולד בשם ג'יימס אמברוס ג'ונסון ג'וניור, ב-1 לפברואר 1948 בבאפלו שבניו יורק, וגדל עם 7 אחים ואחיות. לנוכח העובדה שהוא היה האחיין של מלווין פראנקלין מה"טמפטיישנס", כבר באיזור שנות ה20 לחייו כבר נרשם לחברת תקליטים, והקליט כמה קטעים, וכנראה עד היום לא שוחררו להאזנה לציבור. חח טוב איבדתי קו מחשבה..
אם אני ימצא עוד משהו אני אוסיף.

אני ריק ג'יימס כלבה

אם לא ראיתם את המערכונים של דייב שאפל עליו - אתם לא יודעים צחוק מהו האחרונים לסמפל אותו אגב, הם 213 (סנופ דוג, וורן G ונייט דוג) בשיר "מרי ג'יין" המופלא (תנחשו לבד על מה הם מדברים שם....)

למעלה