פעם יצא לכם?

מבוקש3

New member
פעם יצא לכם?

פעם יצא לכם לראות את הבן זוג מאונן?(במקלחת/מתוך שינה וכדומה)

newlywed

New member
הוא ראה אותה מאוננת ועכשיו הוא במשבר...../images/Emo8.gif

מבוקש3

New member
תשובה לכולם - קשור מאוד למשבר בזוגיות

נתחיל - אישתי טפסה אותי מאונן כמה פעמים והיא מפרשת את האוננות כבגידה!!!!! תחפסו בפורום הזה את המילים "בעלי מאונן" ותראו היסטוריה של תגובות ומשבר בזוגיות בגלל אוננות . אז תבינו שנשים מפרשות אוננות כבגידה ולא כצורך של הבן זוג לאונן ללא קשר לזוגיות ואהבה - בסוף הוא עושה דבר טיבעי במיוחד שיש פערים במיניות. לדוגמה: איש או אישה שרוצים סקס כל יום והצד השני מספיק לו פעם או פעמים בשבוע - הבן זוג משלים את החסר באוננות - מה הבעיה ? לא יצא מהבית לבגוד (אונן לבד או מול תמונות או סרטים כחולים וכדומה) תחשבו ותענו

תשלח אותה אלינו, אנחנו כבר נעשה ממנה קציצות

היא תחזור אליך מחונכת כמו פודל.

ויש לי גם הצעה מעשית

תגיד לה "יקירתי את צודקת! לאונן זה פוייה, מעכשיו אני מבטיח לא לאונן לעולמים. אבל את צריכה לעזור לי עם זה ובכל פעם שמתעורר אצלי יצר הרע תצטרכי את להרגיע אותו בדרך הקונבנציונאלית, יענו - לפתוח רגליים. אז קדימה, לעבודה כי בדיוק עכשיו אני מרגיש איזה חישקוק מתקרב ומנסה להסיט אותי מדרך הישר" נראה לי שתוך שבועיים אתה מקבל מתנה קרם לחות מעודן באריזה אקסטרא לארג' עם מארז סרטי פורנו משובחים.

אייבורי

New member
../images/Emo6.gif

רציתי באמת לשאול את מומחיות הפורום יש קרם פנים ויש קרם עיניים ויש קרם לילה ויש קרם לחות לרגלים באיזה קרם משתמשים לאוננות ?

אז מהמדגם הצנוע שלי

כולם מעדיפים את הסיכוך הטיבעי (ואם לא הבנת חזור לשעורי ביולוגיה בתיכון ושנן את ההתניה הפבלובית)

יכולת לכתוב בהודעה המקורית

"אשתי תפסה אותי מאונן ומפרשת את זה כבגידה". כשאתה כותב "האם מישהו ראה את בן הזוג שלו מאונן" ונוסיף לזה את הועבדה שטרחת לכתוב את אותו הפוסט בדיוק גם בפורום זוגיות אז זה יכול להתפרש כמו סתם עוד איזה פוסט של אדם חרמן שמנסה לגרור את הפורום לשיחה על אוננות. בוא נוסיף לזה שאתה מספיק מתוחכם לעשות חיפוש בפורום ולראות את כל הפוסטים של "בעלי מאונן" - אז אתה כבר יכול לראות את התגובות של כ-ו-ל-ם. בקיצור - אני לא קונה את זה ולא מאמין לך, אז לך תשפשף ותעזוב אותנו באמא'שך.

אני "תפסתי" את בעלי מאונן

ומייד החלפנו ידיים ואני אוננתי לו עד הגמירה והיה כיףף לשנינו. למה אישתך לא מבינה את זה ככה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
את הבן זוג של מי?

אתה מזכיר לי בדיחה: פעם שאלו מישהו אם הוא נוהג לדבר עם אשתו אחרי שהוא גומר. הוא ענה: למה לא, אם יש בחדר טלפון .

mormor1182

New member
חחח

מצחיק... זה נראה לי הכי טבעי בעולם! כל אחד והקטע שלו. אוננות זה דבר טיבעי. יש אנשים שעושים דרים יותר קיצוניים כגון חילופי זוגות וכו.

למעלה