פעם חשבתי

פעם חשבתי

שאי אפשר למצוא שיר רוק שהוא דיי רומנטי כזה.לא ממש רומנטי אל תתפסו אותי במילה..משהו בסגנון dont cry tonight... אבל עכשיו אני חכמה ויודעת שיש שירים כאלה ואני גאה לפתוח בתחרות השיר הכי רומנטי (או איך שלא תגדירו את זה ברוק) למנצח יוענק...אין לי מושג מה... אורית

karl @epitaph

New member
יש מלא שירים רומנטיים...

אבל אם אני אביא רשימה זה די יהרוס את התחרות:cool: -עדי-

אני מעדיף את

Carnage In The Temple Of The Damned או אולי Blaspherereion או Lunatic Of God`s Creation גם Kill Your Mother, Rape Your Dog של Dying Fetus שיר כל כך יפהפה ונוגע ללב. כמעט כמו Manifestation Of Verrcuse Urethra של Carcass.

חולוני

New member
אינפקציה - זכוכיות

זה השיר הכי רומנטי שקיים.. ``אז בואי ואתן לך המון זכוכיות על הלשון ואלחש לך מילה..תקבלי מזה בחילה..אל תהיי עצובה..`` וגם נקרופיל של אינפקציה זה שיר רומנטי משובח.. ``לא איכפת לי שאני מדבר ואת לא עונה, לא איכפת לי לספר בדיחה שאת בכלל לא מבינה, לא איכפת לי להזיז אותך מפה לשם במריצה, ולא איכפת להכין לך על הבוקר סנדוויץ` עם גבינה..הא הא..ולא איכפת לי מה כולם אומרים כי את כל כך שווה, לא איכפת לי שרופא קבע את מותך לפני שנה ! ולא איכפת לי שאת סתם גופה !`` מה, לא רומנטי ? :) וד``א לגאנז יש הרבה שירים רומנטיים חוץ מ Don`t Cry למשל - Sweet Child O`mine November Rain You Could Be Mine ( טוב לא הכי, רק המילים..)

.Metal_F

New member
אמממ....

האפשרות הראשונה זה Vast - Flames, שיר ממש מרגש והשנייה קצת בעייתית כי זה לא באנגלית (איזהשהיא שפה אירופאית, בטח שוודית או נורבגית) אבל זה ``רומנטי`` גם בלי להבין את המילים... Dismal Euphony - Spire.

metal head

New member
אם כבר שירים שמרגשים.... אז....

יצירת מופת אמיתית זה HOLY THUNDERFORCE של RHAPSODY למי שלא מכיר את השיר אז כדאי לו להקשיב

ed547

New member
sonata arctica-shy

כמעט כל השירים שלהם רומנטים אבל הם פאואר מטאל מלודי.. יש גם את theater of tragedy-and when he falleth tourniquet-if i was there dream theater-through her eyes ויש עוד ועוד..

karl @epitaph

New member
אני מתרגש

משהו מכיר את tourniquet כבוד גדול כבוד ענקי סופסוף מישהו שהוא קצת איכותי בפורום הזה(בלי להכליל כמובן ) קבל ח``ח קטלני

ed547

New member
זאת להקה מעולה מהטובות שיש היום

חבל שהם לא מקבלים יותר קרדיט בגלל שכמה חמורים מפלים אותם כי הם קתולים.. בכל מקרה שמעתי את Microscopic View Of A Telescopic Realm ובקרוב אני קונה אותו חבל שלא מצאתי אותו באוזן השלישית.. הם ממש מוכשרים יש להם שירים שקטים באוקסטית כמו if pigs could fly וגם יותר רועשים vanishing lessons ו broken chromosones אגב ידעת שהיו להם שני סולנים? הסולן הראשון נטה יותר לשיר בלאק אבל שניהם טובים. הכי אהבתי את the skeezix dillema החלק השני. בהתחלה יש סולו כינורות כזה ואחר כך מתחילות הגיטרות לאט לאט ואז השיר ממשיך.. הקול של הסולן הזכיר לי קצת את הקול של הסולן של סיסטם אבל לא משנה.. המתופף שלהם חיה לא נורמלית

karl @epitaph

New member
הלהקה איכותית מאוד

וולא היו להם שני סולנים פשוט הגיטריסט והבאסיסט שרים בנוסף לכל ואנשים לא מכירים אותם בגלל שאין להם תפוצה לדיסקים ויש להם 6 דיסקים כל דיסק יותר טוב מהשני האחרון Microscopic View Of A Telescopic הוא יצירת מופת מקווה שאנשים יתחילו לשמוע אותם ושוב קבל ח``ח עצבני על זה שאתה מכיר אותם ואי אפשר לסווג אותם כסגנון תנסה ותראה שאי אפשר

ed547

New member
אני יודע כי הסגנונות שלהם נורא שוני

ם אבל אפשר לקרוא להם christen metal לפי דעתי זאת ההגדרה הכי קרובה אליהם

karl @epitaph

New member
בהגדרה הכללית הם christen metal

אבל כסגנון מוסיקאלי אי אפשר לסווג הם מלודים לפעמים הם לפעמים נשמעים כבלאק לפעמים כקלאסית והמתופף ענק שמעתי ממשהו שהוא ממציא את המוסיקה מהטבע הולך לג`ונגלים ומהקולות שם ממציא את המוסיקה או מלחין איך שתקרא לטרוף שהם יוצרים

ed547

New member
מגניב לאללה..

נראה לי שהוא גם כותב את השירים.. וכן באתר הרשמי שלהם הם מעודדים אנשים לשמוע מוסיקה קלאסית

חולוני

New member
אין דיסקים שלהם בארץ

בכלל לא מכירים אותם בארץ...אפילו לא באוזן השלישית..וכמה שזה חבל !! הם כריסטיאן מטאל, וכן היו להם ( הם עדיין קימיים..) שתי סולנים. הסולן הראשון אכן נטה לשיר יותר בלאק. ועם הסולן השני הם כבר עברו לפרוגרסיב. ואני יותר אוהב את הסולן השני ואת התקופה של הפרוגרסיב במיוחד את היצירה עם סולואי הכינורות והגיטרה המדהימים The Skeezix Dilemma Part 2. והמתופף שלהם אכן גם כותב את רוב השירים, והוא פשוט מתופף בטכניקה ובמהירות לא אנושית, הוא פשוט מדהים. תשמעו את Immunity Vector שם הוא בשיאו. אני שמח לראות שעוד אנשים מכירים אותם בארץ. אולי אם יהיה ביקוש ( תשלחו להם אימיילים דרך האתר הרשמי..) אז הם יפיצו את הדיסקים בארץ ואולי יגיעו לארץ !! אז למה אתם מחכים ? להציף להם את תיבת האימייל. :) להקה פשוט אדירה !

ed547

New member
איזה בעסה..

באמת אין בכלל דיסקים שלהם בארץ? טוב תמיד אפשר להוריד.. פורטנוי יותר טוב לדעתי אבל בקצת בגלל שהוא יותר טכניקאי וטורניקט עוד ממשיכים התפתח אז נראה מה יהיה..

חולוני

New member
לפי דעתי האישית

טד קירקפטריק יותר טוב מפורטנוי. הוא פשוט מתופף מ-ד-ה-י-ם ב Immunity Vector.

חולוני

New member
יואו !!!!!!

חשבתי שאני בין היחידים בארץ שמכיר את Tourniquet !! כל כך חבל שבגלל שהם כריסטיאן מטאל אז לא ממש מכירים אותם, הם אדירים !! ד``א יש להם מתופף פשוט ענק !! קוראים לו טד קירקפטריק והוא פשוט ענק !! תשמעו את הקטע האינסטרומנטלי ( שזה דרך אגב חידוש לשיר עם רוסי..) הענק - Immunity Vector, שיר אינסטרומנטלי מ-ד-ה-ים ! וגם כמובן את היצירה הענקית The Skeezix Dilemma זה שיר שהוא בעצם שתי שירים, כל אחד 10 דקות, החלק השני של השיר הוא יותר טוב מהראשון ויש בו סולאי כינור וגיטרה פשוט ענקיים. ויש סיפור שלם מאחורי השירים, על כך תקראו באתר הרשמי שלהם ( שאת כתובתו אני מצרף למטה, תכתבו להם אימייל ותבקשו מהם להגיע לארץ, אולי אם הם יקבלו מלא אימיילים הם יגיעו ! ). עוד שירים מומלצים שלהם - Vanishing Lessons Twlight יש אותו בגירסה רגילה ואקוסטית. האקוסטית יותר יפה לדעתי. If Pigs Could Fly Pathogenic Ocular Dissonance Acid Head Ready Or Not Phantom Limb Marylin Manson ( כמו שלמנסון יש שיר שקוראים לו Tourniquet, ככה גם להם יש שיר שקוראים לו Marylin Manson. אפשר להבין אותם..הם קתולים הדוקים. ) The Tomb Of Gilgamesh You Get What You Pray For Ark Of Suffering Broken Chromosomes Crawl To China Your Take Viento Borrasooso מומלץ ביותר !! הם להקה אדירה ! אין אחד שהשמעתי לו אותם שלא אהב ! ואל תפסלו אותם בגלל שהם קתולים ! כי הם יודעים לשעות מוזיקה ועוד איך ! :)

למעלה