פעם הייתי חבר מרצ

פעם הייתי חבר מרצ

היי כולם אני אור היום אני בכתה י"ב הייתי בסניף נוער מרצ בתל אביב מכתה ז-עד י(קצת אחרי הבחירות שבהם ברק עלה לשלטון) הייתי גאה להיות חבר בנוער מרצ וגם היום אם הייתה לי זכות בחירה אני בטוח ב100 אחוז שהייתי שם מרצ בקלפי אבל אנירוצה להגיד לכם שאני בהלם שאתה לא פועלים אני זוכר את הימים שעוד לפני הבחירות הינו עומדים כל יום שישי ברכבת מרכז בתל אביב ולא רק בכל העיר היו רואים בהפגנות בתעמלות בחירות אבל קיום שהשמאל בעמדת מיעוט ומי שלוקח לנו את המקום השלישי במפלגות הגדולות זה בחור גזען שכל המצע הפולטי שלו מתמקד בדבר אחד וזה שנאת חרדים אז קדימו תפעלו ותראו עוצמה כי בדיוק עכשיו העם צריך אותנו

hungry penguin

New member
הקטע עם החרדים זה הדבר השישי

במצע, נדמה לי. יש להם כמה עקרונות אחרים: 1. כלכלת שוק, כלכלה גלובליסטית, הפרטה, הורדת מיסים, צמצום מעורבות ממשלתית. 2. ליברליזם מתון 3. מרכזיות בציר היוניות-ניציות. אני לא תומך בהם... אבל הם לא נשענים רק על שנאת החרדים, לדעתי.

iceviper

New member
הבהרה קטנה.

בתור אחד שקרא את מצע שינוי,אז אני יכול להגיד שאמנם שינוי היא מפלגת מרכז מהבחינה המדינית,אבל בעלת תפיסה ימנית (אפילו קיצונית) מהבחינה החברתית-כלכלית. ולגבי החרדים,זה הדגל העיקרי שלהם, ובא לידי ביטוי כמעט בכל סעיף מסעיפי המצע.

Xליכוד

New member
נוער מרצ

יקירי מצטערת לשמוע שאינך מבחין במרצ בצומת הרכבת. לידיעתך תקציב מרצ לבחירות הוא מזערי, אך אנו מרצ ת"א, ונוער מרצ בכלל עושים את המירב כדי שהצבע שלנו ימלא את העיר. נוער מרצ, וחברי מרצ בהחלט עומדים בצמתים גם בשישי וגם בשבת. (פרטים מדוייקים ניתן למצא באתר או לטלפן למרכז מרצ ולבקש את האחראים על הנושא) מותר להתקשר גם לסניף בת"א - שהוא פחות עמוס בטלפונים ולקבל פרטים שם. גם לאנשי כתה י"ב יש מקום להצטרף, ובעיקר עתה, שבועיים לפני הבחירות, לפעילות שלנו.... ויש פעילות. גם ביום שישי אנחנו יוצאים לפאבים לפגוש ולשכנע, כל יום שישי אנו מעמידים דוכנים ברחבי העיר, על מנת ליפגוש לייצג ולהוות "מיני הסברה" למהססים. יש עשרות חוגי בית. מקווים שתיצור עמנו קשר בימים הקרובים. טומי לפיד הוא תשובה למיואשים, לחברי ליכוד לשעבר שנטיותיו הימניות עוזרות להם להצטרף לשורותיו ולאלו שמרצ זה יותר מדי שמאלה עבורם (ויש רבים כאלו). לשים פתק מרצ בקללפי זה קשה עד קשה מאד בפעם הראשונה (מנסיוני האישי...) שא שלום

למעלה