פעם היה לי עציץ

שי33

New member
פעם היה לי עציץ

פעם היה לי עציץ והוא חייך אלי כל בוקר מחדש והוא לא התלונן, רק רצה טיפונת השקעה הוא חי רק ממים, לא שוקו, לא יין ואפילו מבריק לעלים לא קניתי לו וממש לא היה לו אכפת - רק מים והוא הלך איתי לכל מקום שרציתי וכשלא, הוא לא התלונן - פשוט הוא נשאר הוא חייך גם לעציצים אחרים ולשמיים לציפורים ואף פעם הוא לא היה עצוב - כי ככה, עציצים הם שמחים. גם הוא החזיר לי סוג של אהבה וזה נמשך כך לעד... פעם היתה לי אשה ואהבנו יחד להשקות עציצים והאמת היה יותר כיף אבל לא תמיד היה לה חשק ואז כצפוי העציץ נבל. סמכתי עליה שתשקה וחבל . עכשיו שניהם לא כאן, מחר נקנה עציץ חדש. שי.
 
יפה ככה זה....

מי זה ``נקנה``? אז אתה לא לבד ממש, אבל תמיד תדאג להשקות בעצמך, אל תסמוך על אף אחד...ליתר ביטחון או ליתר עציץ...ירוק ומחייך לעד.
 

שי33

New member
עלית עלי :p

נקנה - יחיד מלשון רבים נעשה ואז נשמע מה יש לחוזליטה להגיד ושוב....עלית עלי :-):-):)
 

אור-לך

New member
עציצים

כמונו - כמוהם, לא יכולים לחיות ללא אהבה!!! אז תמלא את הבית בעציצים - אולי גם האהבה תגיע... ;-) אור.
 

remezh

New member
אז רגע.....אנ`לא מבינה....

אני אישה או עציץ? זו מטאפורה? הסבר פרט ונמק... רמז.
 

שי33

New member
פעם אמר לי איש חכם

אל תסביר את המובן מאליו... עציץ זה עציץ ואשה היא בהחלט אשה ולכל אחד מהם יש מקום בלב בהתאם למה שהוא מעניק... ויש דברים שהאשה יכולה ללמוד מהעציץ ולהפך... אבל עציצים יש הרבה (גם לי) ו...אשה רק אחת ;-) שי.
 

chirab

New member
בהתחלה , נזכרתי

בליאון, ואח``כ חשבתי לי, ש... היא לא הסתדרה עם עציצים, כמוני למשל, ואולי זאת אני? ואולי האקס שלי כותב עלי ועל העציצים הנבולים שלנו שירים? ואולי אני כותבת עליו שהוא פשוט לא הקשיב לי ולכן הוא קנה לי עציצים ולא פרחים כמו שביקשתי? ואולי אפשר לקנות עציצים ופרחים אבל אותה ואותו כבר אי אפשר, וממילא לא רוצים לקנות אותם . שירה
 

שי33

New member
הכל נכון

גם אני נזכרתי בליאון (בהתחלה) חלק מאתנו אוהבים מאד סרטים וחלקינו אוהבים אף עציצים או פרחים או שניהם כולנו בוכים על עץ שנבל כולנו רוצים זר של פרחים כולנו רוצים אהבה כולנו צריכים אהבה וכידוע - אותה אי אפשר לקנות רבאק - חבל. (מאיפה בא לי כל הרבאק הזה?) שי.
 
למעלה