פעם הבטחתי לבארי... שכשאני אהיה מאוהבת אני ארשום. אז .. הינה אני. ;-) שבוע טוב אנשים.
מ מורני ! New member 6/5/01 #1 פעם הבטחתי לבארי... שכשאני אהיה מאוהבת אני ארשום. אז .. הינה אני. שבוע טוב אנשים.
ב ב א ר י New member 7/5/01 #5 היי איילת ויונית. הנה הגעתי בשעה טובה ומוצלחת. לאחר שלא הצלחתי להיכנס לרשת בגלל בעיות במחשב. ועכשיו אני כאן עם מחשב חדש. אז שוב אני איתכם לכל אורך הדרך. בארי
היי איילת ויונית. הנה הגעתי בשעה טובה ומוצלחת. לאחר שלא הצלחתי להיכנס לרשת בגלל בעיות במחשב. ועכשיו אני כאן עם מחשב חדש. אז שוב אני איתכם לכל אורך הדרך. בארי
ב ב א ר י New member 7/5/01 #4 רני מאמי.... הבטחת אז קדימה לעבודה !!!! יאללה לכתוב והרבה... חוץ מכך,מה המצב? אני שמח שמצאת אהבה ואין מאושר ממני עכשיו. בארי
רני מאמי.... הבטחת אז קדימה לעבודה !!!! יאללה לכתוב והרבה... חוץ מכך,מה המצב? אני שמח שמצאת אהבה ואין מאושר ממני עכשיו. בארי
ב ב א ר י New member 7/5/01 #7 זה מיועד לכולם בהמשך לבקשתו של בלוז תנו לי שאלות שאתם רוצים שאשיב עליהן. אשיב לכם על כל מה שתרצו לדעת. בארי
זה מיועד לכולם בהמשך לבקשתו של בלוז תנו לי שאלות שאתם רוצים שאשיב עליהן. אשיב לכם על כל מה שתרצו לדעת. בארי
R ronenw22 New member 7/5/01 #8 בארי בן כמה אתה? מהיכן אתה בארץ? מה שמך האמיתי? מה אתה עושה בחיים? האם אתה נשוי? רונן