פעם אמרו בחדשות E

lord fire

New member
פעם אמרו בחדשות E

שקים באוור תצטרף ללוט"ר. לדעתי זה נחמד אם תוסף עוד בלונדינית (וגם היא טיפשה...איזה כיף!!!
) לאירגון. מה דעתכם?

קים באוור ב CTU?

אני א חושב כך. לא רק היא תוסיף הרבה פאניקה וטמטום אלא גם זה יראנ יותר מדי בלונדי

rds15

New member
זה יכול להיות כל כך משעשע

נראה לי יביאו את קים לחקור את נינה והיא תשתגע מהטמטום שלה ותגלה לה בשביל מי היא עובדת ואז תתאבד חוץ מזה שאם קים עובדת יחד עם ג'ק הוא יהרוג אותה מרוב זה שהיא משגעת אותו. אם היא תעבוד ב-ctu זה רק בשביל שיהיה משהו לעשות איתה כי בעונה השנייה היא בכלל לא קשורה לעלילה הראשית

אני יודע שזאת אשמתי אבל...

קראתי את הספוילר והדבר היחיד שיש לי לומר זה: "אני בשוק אני בהלם אני המומה!!!" מה????... מי הרביץ עם פטיש למפיקים וגרם להם לחשוב על כזה רעיון דבילי?????? אני עכששיו רוצה שהבנאדם מספר אחד שימות אלו המפיקים ולא קייט או קים או מייגן! רק המפיקים!!! שימותו המפגרים האלה!!! איך כבר הפוסטמה הזאתי יכולה לעזור להם? אולי היא תלמד אותם לצרוח בעת צרה? משהו יכול להגיד לי מה השם של המפיקים כדי שאני אוכל לדעת את מי אני רוצה לרצוח?

AlonLaudon

New member
תשובות

א. למה לעזאזל לקרוא ספויילר?! ב. אחד מהמפיקים הוא קיפר סאתרלנד, אז זה אומר שלא תהיה סדרה אם תהרוג אותם. ג. אני מסכים שהרעיון הוא קצת מופרך (ועדיין יש לו הסבר בפרק הראשון, כשתגיע לשם תבין), אבל היא רק עובדת שם כטכנאית מחשבים, היא לא ממש תצא מהבניין.

LiveInACloud

New member
../images/Emo58.gif קיפר סאתרלנד הוא מפיק?

לכן הוא חשב על הרעיון הגאוני לרצוח את עצמו בסדרה "כדי לזעזע את הצופים"? קצת מוזר הרעיון שלו.

lord fire

New member
מה??????????

למה אתה חושב שג'ק יירצח? נ.ב זה ידוע שקיפר סאתרלנד הוא המפיקלי זה (לפחות לי).

lord fire

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אבל למה לקיפר סאתרלנד עלה הרעיון השערורייתי הזה?

Boran

New member
מה הבעיה?

יש לסידרה עוד מפיק אחד או שניים חוץ מסאתרלנד.

קייפר סאתרלנד

הוא מפיק בפועל כלומר משקיע כסף ומתחלק ברווחים. הוא לא מעלה רעיונות, בשביל זה יש תסריטאים ובמאי.

lord fire

New member
.............

א. לא קראתי ספויילר. זה היה בחדשות ערוץ E. ב.היא תחליף את פולה?

lord fire

New member
כן,הא? ../images/Emo13.gif

נראה לי שג'ק ייתן לי נינה את אקדח ליד וינעל אותה בחדר חקירות יחד עם קים (
)

למעלה