פעם אחת ולתמיד!

פעם אחת ולתמיד!

אולי לא כאן המקום...אבל רציתי להעלות נושא שודאי מעסיק את חלקכם< לפחות את הפנויים שבחבורה>. פעם אחת ולתמיד הייתי רוצה להבין מה גברים רוצים! את מכירה מישהו..יש גירוי אינטלקטואלי..השיחות זורמות,הכל נראה מבטיח..נראה ששום דבר לא עוצר בעדו,לא המרחק..לא העבודה,לא החברים. הוא מתקשר אלייך בכל שעה,שולח עשרות הודעות SMS,מיילים...לעולם אינו עייף בשביל לדבר איתך-עד ש..פגישה,שתיים...> או עד שמגיעים למיטה> ואז זה מתחיל." יש לי הרבה עבודה..לא יצא לי לצלצל".שלא נדבר על הזמן שלוקח לכתוב הודעת SMS..מיילים בכלל לא טורחת לבדוק אפילו,כי יודעת ששום דבר לא מצפה שם..העייפות נופלת עליו בבת אחת,אה כן-ואז ...בדיוק אז..מתחילה אצלו"תקופה קשה"! למה אין לאף אחד את האומץ פשוט לומר"זה נגמר".! לא יודעת עד כמה זה קורה לגברים,אבל משיחות עם הרבה חברות...זה קורה כמעט לכולן,בכל פעם מחדש! סליחה שהפלתי זאת עליכם,אבל הייתי חייבת לשתף ולשמוע את דעתכם! לילה טוב לכולם

כמה פעמים אנחנו בוכים בלילה בגללכן?

לא נכונה ההכללה. גם מהצד השני יש "האטה בפעילות"לאחר תקופה,גם לכן יש כאב ראש וכו וכו וכו. אפשר לפתח את זה לכל הכיוונים. לצערנו אהבה זה דבר כואב מאחל לך שתמצאי את שלך החוכמה -איך להמשיך ולהחזיק בה בוקר טוב

על הרגישות לא אבל.......

על כאבי הראש כן
ואם נהיה ברגע של רצינות, אז נכון אדגר, אין לנו מונופול על כלום. אבל יש מינימום של יחס וכבוד בין אדם לאדם ומה מבקשים/ות יותר מזה? בוקר טוב ישראל

זה דיון שלא נגמר.....

כמה הגברים בוכים בגלל נשים בלילה? לא יודעת אדגר אולי שתף אותנו קצת. אז נכון שיש האטה בפעילות. היא באה כי אנחנו הופכות להיות מובן מאליו? כי עד לנקודה מסויימת שהיא בד"כ דיי בתחילת מערכת יחסים, יש לגברים כוח לחזר? ואחר כך נגמר הכוח? הרי אם רוצים לשמר מערכת יחסים שני הצדדים צריכים לעבוד על זה. אם לא, מה יותר פשוט מלאמר "זה נגמר" ולא משנה מה הסיבה. יש תחושה של זלזול כשהגבר נעלם פתאום, לא מתקשר כי היה "נורא עסוק" בעבודה, ולפני כן היה לו את כל הזמן שבעולם להתקשר ולאמר "כמה מקסימה" לשלוח SMSים של אהבה. פה כבר לא מדובר על האטה, אלא משהו שונה....... היקום זה שיוכל להסביר?

לי לא קרה!

אבל בכללית, שמגיעים למטרה אין מה לשאוף..ציידים תמיד ציידים.

למעלה