פעם אחת ולתמיד

סמסא

New member
פשוט

פאוורבוק יותר יפה מתוחכם ומהיר מהאייבוק. פאוור בוק הוא חוד החנית של מחשבי המקינטוש הנישאים. יש להם יותר זכרון, כרטיס מסך יותר טוב ומארז אלומיניום תעופתי עמיד בצורה מעוררת התפעלות לכתמים וסריטות. בנוסף, יש להם מד עוצמת אור שמעמעם את המסך בחדר חשוך ומדליק וגורם למקלדת לזהור באור יקרות. הם יותר דקים וקלים מהאייבוקים ויש אותם גם בגרסאת 17 אינץ'. כל המסכים הם בפורמט 16/9 הנוח לצפייה בדי וי די ועבודה על שתי תכנות במקביל. הם גם הרבה יותר יקרים מאייבוק. אם אתה רוצה לדעת מה ההבדלים המדויקים, כנס לאפל סטור ותסתכל על המפרטים הטכניים של שני סוגי המחשבים הנישאים האלו.

adykacen

New member
ומבפנים

אתה מנית הרבה יתרונות חיצוניים, סגסוסגת. עיצוב מדהים, מסך שמכוון אוטומטית את הבהירות, ואור על המקלדת אמנם הקלות חשובה בלפטופ וגם המסך 16/9 נשמע לי אדיר השאלה היא מבפנים, ההבדל בביצועים הוא גדול? אני סטודנט שאין לי ממש הרבה כסף, אבל אני צריך להדפיס בשיעורים, כמובן שמדי פעם אני רוצה לעצב תמונה בפוטושופ

adykacen

New member
על 2 הדגמים יש הנחה?

ידע מחויבת ע"י חברת אפל לתת את ההנחה?

bumpymus

New member
יתכן ואפשר יהיה להשיג הנחה...

אם אתה קונה מטעם מוסד חינוכי כלשהו ואתה מזמין את המוצר באיזשהי פרוצדורה מסודרת יתכן ותקבל הנחה, אבל אני לא בטוח בכך. בממוצע ידע מעלה את מחרי המוצרים של אפל בכ2000 שקל שזה לא כל כך נורא אבל זה דיי מתסכל כי ב2000 שקל אפשר לקנות הרבה תוספות למחשב... נכון שהפאוור בוק הוא "הרבה יותר" מהכל אבל יש כמה קווים משותפים לשני המחשבים בשניהם אפשר לצרוב דוידי שניהם יפים ואני חושב שהאייבוק יותר יפה. לשניהם יש מעבד ג'י4 זאת אומרת ששניהם מהירים מאוד יחסית למחשבים ניסעים נכון שהפוורבוק הרבה יותר מהיר אבל אין לזלזל באייבוק. האייבוק הוא מחשב יותר אישי יותר לסטונדטים הוא לא תחליף למחשב השולחני כמו שהפואר בוק בהרבה מקרים. והכי חשוב אפשר לקנות אייבוק בחצי מחיר כמעט בהשוואה לפאור בוק אז אני מציע שתרשום ותדרג לעצמך את הקריטריונים הכי חשובים. אם מקום ראשון זה המחיר, לך על האייבוק.

טל רום

New member
תשווה מחירים לחנות האנגלית

כי בארץ מקבלים את המחשב מאירופה ולא מארה"ב

למעלה