פעם אחת ולתמיד!

Lechko

New member
פעם אחת ולתמיד!

אני הולך לעשות רשימה של השירים המושמעים ביותר במועדונים בארץ! בלי הגבלה על מספר או סגנון, פשוט שירים שמשמיעים המון ונעדכן אותה כל חודש בערך. כל מי שרוצה להוסיף לרשימה מוזמן לשרשר לכאן או לשלוח לי הודעה פרטית. (בבקשה רק אל תתנו לי סתם שירים שאתם נורא אוהבים ושהשמיעו אותם לפני שנתיים אלא דברים שמשמיעים עכשיו) זה יעזור להרבה אנשים שנכנסים לפורום ומחפשים שירים. בנוסף אני אשים רשימה של שירי תרגול שאותה כבר יש לי מוכנה ברמת העקרון, גם לרשימה הזו אתם מוזמנים לתרום שירים.

../images/Emo45.gif

רעיון מצוין
אבל לפי דעתי תהיה קצת בעיה.. כי בכל אזור משמיעים קצת מוזיקה אחרת.. כאילו סלסה אבל אתה יודע.. משלבים גם שירים אחרים וסגנונות אחרים
אבל תמיד אפשר לנסות
ואגב - אם אתה רוצה להקפיץ הודעה, צריך שיהיה בתוכן ההודעה לפחות 10 תווים - פשוט תשים איזשהו אמוטיקון וזה כבר אקפוץ..

Lechko

New member
בגלל זה אני מבקש מכולם

שיוסיפו. שירה, את מוזמנת להעלות את הרשימה שלך לכאן או לשלוח לי באייסיקיו ואני אוסיף לזה את שלי

סבבה..

אולי נעלה הכל לכאן ואז אני אכניס את זה לדף הקישורים (קישור לשרשור) ולטאג-ליינס ואז יהיה לזה קישור שמי שיבקש שירים
יקבל את הקישור.. מה אתם אומרים

The Cat Woman

New member
רגע......./images/Emo15.gif

אני אמורה לשרשר לכאן את שמות השירים? אוקי... כשיהיה זמן, אני יכין רשימת רואדות מושמעות ביותר וגם קצת בצ'אטה... אה ומן הסתם- גם סלסה!

Night-Girl

New member
אלכס......

אחלה רעיון ואני חייבת לדבר איתך דרך שתיקח אותך לקובה ומאוד מאוד מהר......

למעלה