פעם אחת ולתמיד

EverMan

New member
פעם אחת ולתמיד

מישהו חכם ונבון משינוי שיגיד לי : מה טוב בממשלת אחדות חילונית ? בבקשה , הגידו נא לי. מה טוב בזה ? מה עדיף ב"ממשלה אחדות חילונית" מאשר בממשלת שמאל חברתי ?

sharfman

New member
אולי אין הבדל

אבל, ממשלת שמאל חברתית לא תהיה הבחירות האלו. (לא יעזור כל מה שתגיד) ממשלת אחדות חילונית יכולה להיות. (יותר סביר משמאל חברתית) פשוט פרגמטיות. לא היה אכפת לי כמצביע שינוי להיות עם מרצ. אבל זאת לא אופציה כעת. גם מבחינתך, ממשלת אחדות חילונית היא הרע במיעוטו. לסיכום (מבחינתך): עדיף להיות על סירה עם לפיד-שרון-מצנע מאשר שרון-ליברמן-ישי. (כי מצנע-שריד-לפיד פשוט לא מרכיבים ממשלה.)

EverMan

New member
להפך יקירי

ממשלת שמאל היא דבר מאוד ריאלי. אתה מצביע עבור דרך. אם תצביע עבור השמאל - תקבל ממשלת שמאל חברתי. ההמנעות שלך. ורק שלך. היא זאת שמונעת זאת.

מטרניך

New member
EverMan - NeverAgain

עד שלא תתנצל אישית ותבקש - ותקבל - סליחה ומחילה מחבר הכנסת יוסף (טומי) לפיד על שהשווית אותו לנאצים אינך ראוי להשתתף בשום דיון ציבורי במדינת ישראל. אני קורא לכולם להחרים ולנדות אותך ולסלק אותך מכל פורום עד שתלמד שעם פה מלוכלך כמו שלך אין לך מקום בחברת אנשים בני תרבות.

EverMan

New member
כמה שאתה משעשע ...

מתי בדיוק השוותי את טומי לפיד לנאצי ?

מטרניך

New member
EverMan - NeverAgain

אתה כנראה לוקה בזכרון קצר. זה היה רק לפני כמה ימים בפורום של שינוי. שם נתקלתי בך בפעם הראשונה. בין התגובות על דבריך היו קריאות לסלק אותך מהפורום (מאז הספקת גם למחוק הודעה שלי בפורום הזה כאן שאתה מנהל אותו. זה היה רק אתמול). הדהימה אותי העובדה שבחור בן 17, שנמצא בראשית דרכו בחיים ובפוליטיקה, הספיק לקלוט כבר לתוכו כל כך הרבה שנאה ושאלתי את עצמי ואחרים על איזה ערמת אשפה גדלים ´עשבים שוטים´ כאלה במדינת ישראל. אתה דומה במנטליות שלך לאותם פרחחים בימין הקיצוני שהלבישו את רבין המנוח במדי אס.אס. והכשירו את הרצח שלו. השנאה שלך לטומי לפיד דומה לשנאה שלהם לרבין. דע לך שכשם שיש פשיסטים בימין יש גם פשיסטים בשמאל. הם לא יותר טובים. אני מקווה שמישהו בעל עמדה וכבוד עצמי ואולי אפילו מצפון במפלגתך המתפרקת ישים לב לתופעה שלך בזמן וידאג לסלק אותך לקיבינימט. אתה חרפה למפלגה שלך גם במצבה העגום הנוכחי.

EverMan

New member
ההודעה שלך נמחקה

משום שהינה מעליבה וחסרת עניין בדיון. נקודה. שנית , אני מעוניין מאוד לדעת , איך בדיוק פרסמתי הודעה בפורום שינוי ... חיפשתי וחיפשתי , ואין שום הודעה שלי בפורום שינוי ... ערכתי אף חיפוש מתקדם וחיפשתי. התועיל בטובך להגיד לי , איפה בדיוק פרסמתי הודעה בפורום שינוי ? או שככל אנשי שינוי , אתה מסוגל רק לשקר ולהסית ?

מטרניך

New member
EverMan - NeverAgain

פרסמת שתי הודעות, שתיהן ב-18.1, האחת בשעה 22.27 והשנייה בשעה 22.42. את ההודעות פרסמת תחת הכינוי "virus 4", כאילו המחבר הינו מישהו אחר, אך דאגת לחתום על כל אחת מהן בשמך תוך צירוף כל התארים שאתה מסתובב איתם. המעוניינים יכולים לעיין בחומר שלך בפורום ´שינוי´, דף 87 בארכיון. ניסית ליצור את הרושם כאילו אתה רק מביא את דעתו של מישהו אחר. אבל איזה אדם שפוי בדעתו מחטט באשפה של מישהו אחר, אנונימי בנוסף לכל, כדי להוציא את הזבל שלו ולפרסמו מעל חתימתו שלו. אחת מהשתיים: או שאתה כתבת את דברי הבלע נגד טומי לפיד בעצמך (מתאים מאוד לסגנון שלך) והסתתרת תחת הכינוי ´ווירוס 4´, או שאתה דפוק עד כדי כך שפרסמת את הדברים וחתמת עליהם בחזקת תנא דמסייע. בשני המקרים אתה חרפה למפלגתך והיא צריכה להעיף אותך לכל הרוחות לפני שתבייש אותה עוד יותר.

מטרניך

New member
על ראש הגנב בוער הכובע

בינתיים הספקת למחוק מהתגובה הראשונה שלי את החלק הראשון שבו אני מספר לקוראים שהשוויית את טומי לפיד ו´שינוי´ לנאצים. כמו כן מחקת תגובה של גולש אחר שכינה אותך בהקשר זה פשיסט. מתי כבר יעיפו אותך מפה לתפארת מפלגת ה´אבודה´?

EverMan

New member
חמוד , אין לי כינויי שני.

לא וירוס4 ולא דבר אחר. אם מישהו העתיק קטע שלי והוסיף את מאמריו - שיבושם לו.

למעלה