פעם אחת ולתמיד

lunapapa

New member
פעם אחת ולתמיד

שלווווווווום, רציתי לשאול משהו שמציק לי כבר הרבה זמן אבל תמיד התפדחתי לשאול: איך בדיוק מקפיצים טקילה???? חוץ מזה, למרות שזה פורום של יין ואלכוהול אני בטוחה שיש כמה מומחי בירה. אז- האם בירה קורונה טובה כמו שעושים ממנה? בבקשה תענו לי וכך נפשי המיוסרת תגיע למרגוע תודה, לונה

Strife

New member
טקילה...

בקשר לטקילה-בישראל נהוגה של למלא חצי מהכוסית בטקילה, חצי בספרייט, לכסות עם כף היד את הכוס, לדפוק אותה בשולחן (לא יותר מידי חזק!) שלוש פעמים, ואז לשתות.. מקווה שעזרתי! Strife

metrocard

New member
המ..

אם הכוונה באמת לשיטה הישראלית אז העניין עם הספרייט הוא הנכון - השיטה היותר אותנטית היא מלח ,לימון וכוסית של שוט (לא כוסית טקילה כוסית שוט - יותר קטנה). ליקוק על היד - זורים מלח על האזור הרטוב - שותים את השוט ונוגסים בלימון. בקשר לקורונה. הוא נגיד שבמים מהברז על מנת שלא תטעם את הטעם של המים שמים לימון - עכשיו תחשוב על הקורונה . היא לא בירה משהו. אנשים אוהבים אותה כי היא קלה לשתייה, לא מעט בזכות הלימון.

metrocard

New member
שכחתי לומר...

שאחרי שזורים את המלח לפני ששותים את הטקילה מלקקים את המלח מהיד

Benda77

New member
קורונה

לטעמי הקורונה היא בירה באיכות ירודה יחסית במסווה של בירה איכותית - הלימון והמחיר היקר יחסית מהווים מעין גימיק שבעזרתו מנסים למצב את הבירה כבירה ברמה גבוהה. בסופו של דבר - על טעם וריח אין מה להתווכח ויכול להיות שאתה תמצא אותה כמצויינת

Asterix

New member
לימון, לא גימיק, ולא לטעם

קורונה כמו שידוע לכולנו היא בירה מקסיקנית, את הלימון במקסיקו מניחים על הפיה של הבקבוק בגלל שיש שם הרבה זבובים ככה הזבוב לא יכול להכנס לבקבוק ולהרוס לך את הבירה. מנהג מוזר שהגיע לארץ בגלל שככה זה שם ....

metrocard

New member
אה...

את העניין עם הזבובים גם אני שמעתי. עד כמה שידוע לי זה לא הסיבה (יכול להיות שאני טועה - דיברתי עם כמה אנשים על זה בינהם יבואן משקאות גדול בארה"ב). הסיפור הזה עם הזבובים נולד כבדיחה שתפסה פופלריות כמו הרבה אגדות אחרות.

lunapapa

New member
או, זכיתי לתגובות../images/Emo6.gif

תודה רבה לכולם פה
הדרך של מטרוקארד עם המלח והלימון להקפצת טקילה באמת נשמעת אחלה. זה משנה כמה פעמים דופקים את הכוס בשלחן? זה אחיד בכל המקרים או משתנה לפי סוג הטקילה? חוץ מזה, גם לי נראה שקורונה זה לא ממש משהו וסתם אנשים אומרים שהם אוהבים את זה בגלל שזה נחשב בארץ (אני יודעת שבארה"ב אין לו מעמד גבוה). בכל מקרה, זה באמת לא נראה כזה מפתה. קרלסברג שולט :) דפדפתי פה קצת, זה נראה אחלה פורום- אז תהנו ודרך אגב- אני בת לונה

למעלה