פעם אחת ולתמיד אני חייב תשובה

פעם אחת ולתמיד אני חייב תשובה

אוףףףף כל פעם אני שומע משהו אחר דיי אני חייב תשובה יש את E SAFE יש את NORTON יש את ZONEALARMויש את ה-THE CLEANER אני חייב תשובה לשאלה הפשוטה הזו יש לי NORTON ANTI VIRUS 2001 וגם את ZONEALARM האים זה מספיק לי כנגד פריצות?? או האים השילוב של נורטון אנטי ווירוס ושל נורטון אינרנט סקיוריטי יותר טוב מהשילוב של נורון וזוןאלרם ומה עים אי סייפ הזו?? והדה קלינר הזה?? האים כדאי להתקין אותו בקיצור מהי הגנה טובה ברור שאין הגנה של 100% אך בתור משתמש בססי ביתי מהי ההגנה הטובה ביותר שאני יכול לספק למחשב שלי ולמנוע פריצות תודה רבה לתשובה חד פעמית שפעם אחת ולתמיד אני אדע מה טוב ברי סחרוף 25 ושבת שלום לכוולם

Ey@L

New member
אתה לא צריך יותר מזה!

שניהם זה מעל ומעבר ויש לך הגנה מושלמת. אני אפילו מסתפק בnorton anti virus 2001. בפירוש לא צריך יותר!

nebbuchadnezzar

New member
הכי טוב זה

ההגנה הכי טובה שיש או ה firewall הכי טוב שיש הוא לקחת מספריים או סכין יפני ולחתוך את הכבל המחבר. זה מה שנקרא Private LAN לך כמשתמש ביתי הרוצה חיבור לאינטרנט יש את התוכנות השונות ויש הרבה. כל ההמשך נכתב בהנחה שאתה משתמש ביתי אתה יכול ללכת על הגנה משולבת של firewall ו anti virus כמו ESAFE הישראלי או חבילת ה internet Security של נורטון או mcafee כל חברה מתימרת להיות הטובה ביותר. ``כולם`` אוהבים את norton משום מה אני בחיים לא יתקין אותו על המחשב שלי כי התוכנה פולשנית מדי לטעמי בקיצור תתקין כנסיון את כל התוכנות ותנסה אותן אחת אחת. רצוי על מחשב ``גולם`` או מחשב לפני ``פירמוט`` כי תוכנות אל העלולות לעשות נזקים. firewall מומלץ הוא tiny personal firewall או blackice antivirus אני משתמש ב AVP ESAFE יכול לתת פתרון כולל טוב ונוח להכל. אם אתה לא אוהב תוכנות שנכנסות לקרביים של מערכת ההפעלה וקלות להסרה אז אלה שהמלצתי עליהן לא עשו לי בעיות. מהנורטון אני מזהיר כמו מאש אבל שוב אולי זה רק אני.

mmm

New member
למה???...

למה לדעתך NORTON היא תוכנה פולשנית(חוץ מזה שכאשר יש וירוס היא לא מאפשרת פעולה), נורטון מעודכנת מבחינת רשימת הוירוסים שלה, וכמו כן היא מאפשרת ממשק מאוד נוח, גם להתקנה גם לעבודה וגם להסרה. אני כמובן עדיין ממליץ על נורטון בשילוב FIRE WALL או ESAFE ... וכמובן לשלב מסיר טרויאנים... THE CLEANER.

nebbuchadnezzar

New member
למה נורטון פולשנית???

כי היא משנה קבצי מערכת קבצי איתחול ללא הודעה ובעיקר לא רואה בעין יפה כל נסיון להסיר אותה או להתקין תוכנה דומה

למעלה