פעם אחרונה

פעם אחרונה

מי בא? למחנה חנוכה הקישו
ולכנס ניצנה הקישו
ההרשמה עד היום ואני בהתלבטויות

Hilaloosh

New member
../images/Emo182.gif

נקודה למחשבה בשבילך... אם את יוצאת רק בשביל האנשים אז שיהיה לך בכייף... אבל אם את בהתלבטות מסיבות אחרות אז אני יכולה להגיד לך איך ולמה אני החלטתי לצאת לחנוכה... לכנס ניצנה כדאי מאוד לצאת אם את צריכה לשמוע על שנות שירות שיש, אם עוד לא שמעת ואת מתעניינת.. אני הייתי כבר בשני כנסי ש"ש ושמעתי בערך על כל השנות שירות שיש, ובגלל זה, אין לי סיבה לצאת לניצנה לשמוע שוב על אותן שנות השירות ולא לחנוכה... אז אם כבר שמעת וזה באמת לא יחדש לך כלום על השנות שירות בארץ בואי לחנוכה!!! אבל אם את עוד מתעניינת בשנות שירות, לא בתוכן שלהן ממש [כי בשביל זה יש כנסים משל עצמן] אלא בהצגת שנות השירות שיש, אז לכי לניצנה...

spraizler

New member
וזה גם לא בדיוק נכון ../images/Emo188.gif

שאלתי אנשים שהיו שם ושהציגו שנות שרות שם.. זה לא הכי אפקטיבי כי כולם מתנפלים עליך ויש מליון שנות שרות וכל שנת שרות נראית שם הכי טובה בעולם. אמרו לי שזה לא כלי טוב להערכת שנות שרות. אני יוצא לניצנה בשביל החברים והכיף, כי באים שם חברים לא רק מהתנועה. וגם אני סגור על שנת שרות כבר..

fate spinner

New member
ניצנה זה לא רק שנות שירות

זה גם להשכיל וללמוד על בעיות בחברה, פערים חברתיים, סחר בנשים, מור"ק וכו' וכו'. ת'כלס טיול חנוכה זה כיפים עם החברים לא הרבה יותר. ואמרו לי דווקא שהשוק ש"ש ממש טוב למרות שהרבה קופצים עליך אתה נחשף להרבה דברים ויכול אח"כ בבית עם קצת מחשבה להחליט מה אתה רוצה לעשות

Hilaloosh

New member
אוקיי

אז נחשפתי כבר להרבה דברים ושמעתי על כל מה שיש וחשבתי עם עצמי... ובכל הבעיות החברתיות למניהם יצא לי לעסוק המוווווון בשנה האחרונה, ולעומת זאת בטיול חנוכה כבר לא הייתי שנה!

A G C T

New member
לא בא. ../images/Emo31.gif

לא בא לי טוב. לא בא לי בזמן. מאוד לחוצה לי התקופה הזאתי,ואני חיי בלי שינה,אני חייב את החופש הזה כדי לנוח....

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif>< אני כ"כ גרועה בזה..

[דיקלה ואפרת עדות לעניין
] (אני חציל היפוטטי רקוב שרמנטי מידלדל רופס ואז עוד איזה משהו.. ולהלהלה!)

../images/Emo6.gif

אני הולכת לשיחים עם קושים וקונדישינר..
אה, ואני עדידוש מגזר אימפריה, אבל זה כבר לא מצחיק..
אני בוטן קופצני בלאט עם חן סלמה מעושן! אני ברברה המפגרת! אני אצטרובל! אני אוכמנייה! מה ספיר מקבלת? אני מקבלת! אח. חנוכה!
.

FlootzicK

New member
אחח... אחח.. אחח...

והאמת שגם קצת כואב לי... (כמו הכותרת..?? חחח)

foofi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo2.gif

ממ ועוד ויתרנו לך על חלק

למעלה