תחילה אתנצל ואודה שלא הייתי בסדר, לא הייתי צריכה לכנותך כך. לגבי עניין הפורום קחי הכל באיזי, את צפויה לקבל תגובות עוד יותר שליליות חלקן נאמרות בהומור ( גם שלי נאמרה בהומור, אך סורי שהיא התפרשה באופן שלילי ופוגע) ואילו החלק השני של ההודעות בא אך ורק כדי לפגוע בך וברגשותייך על ש"חיללת" את הפורום הפארודי. אני שוב מתנצלת, באמת שלא התכוונתי לפגוע ברגשותייך ובטח לא מהסיבה שהבעת את דעתך- "it's a free country you know" אשמח אם נפתח דף חדש- נעים מאוד אני רולין
אוליייייי תרדיי ממנה תפסת תחת על זה שיש כמה ילדים שמעודדים אותך !!! שתחררי ממנה ומהר ובלי הערות מפגרות כאלה שוב !!! מה את לא מבינה מה שהיא אומרת לך .. היא לא יורדת לרמה שלך והיא גם רמזה לך שזה פוגע בה אז תרגעי להבא .. י'חשה !! סתיו
לדעתי היא צודקת בהחלט מה זה הורום הזה תיהיו מציאוים ואם השחקים משתפים פעולה זה רק בגלל שיהיה להם ריטינג תאמינו י הם לא עושים את זה כ משעע נכון ופר שכטר?///
אז למה אתם בכלל נכנסים אליו?! כאילו באמת אנחנו סתם צוחקים-כולנו יודעים מי זה עפר שכטר ומי זו טלי שרון וכולנו יודעים שזו לא המציאות אנחנו לא מפגרים אוקי?! זה סתם בשביל הצחוקים! ואם לא מוצא חן בעיניכם אפחד לא מכריח אותכם להכנס לפורום הזה... ולנועם: אל תהיי כל כך בשוק מזה שקוראים לך בהמה טיבטית כי מותק, אולי לא קיללת אותנו קללות אמיתיות אבל את הפכת אותנו למנותקים מהמציאות ובעצם אמרת שאנחנו מפגרים. (איזה נאום חחח)
אם את,ועוד הרבה אחרים,הייתם טורחים קצת להסתכל על הודעות בפורום,הייתם מבינים שהכול בצחוק,ושהפורום נועד לשעשוע בלבד.אנחנו יודעים מי זה עפר שכטר,טלי שרון ויב"ז,זה פשוט בשביל הצחוק.מה לא מובן בזה גאדמאט?
אנחנו לא הזויים, אנחנו לא מפגרים, אנחנו ממש לא טיפשים. בסדר, כפיר הוא רק דמות ועפר שכטר מגלם אותו. אבל באמת, קצת דמיון, קצת יותר כיף, קצת יותר צחוקים! אנשים, אולי אתם צריכים לצאת מהבועה ולא חברי הפורום שלנו? תנו לנו לצחוק קצת, להנות, לצחוק על חשבון הדמויות בסדרה. הפורום הזה מיועד לכפיר אונגר ולכפיר אונגר בלבד. עפר שכטר מבחינתנו הוא אך ורק המנחה של אקזיט. וזהו. מהיום הודעות של "אתם הזויים/מפגרים/מעצבנים/טיפשים כי אתם לא יודעים שעפר זה כפיר" יימחקו