פעם אחרונה...

noam242

New member
אתם הזויים לגמרי...!

פורום לכפיר אונגר?... אם כבר אז פורום לעפר שכטר... גם כן כששואלים את עפר שאלה,אז כולכם מתנפלים בשאלות כמו: "מי זה עפר?!?!" "אהה כן עפר זה המסטול ההוא מאקזיט" אני בטוחה (לפחות מקווה) שאתם יודעים שעפר שכטר משחק את כפיר...! וואוו אתם הזויים לגמרי...אבל לג-מ-ר-י-!!!! אין לי מילים לתאר את הטיפשות שבפורום הזה. ביזבוז של זמן. אני מתה על טלנובלה בע"מ (כן כן..אתם תתחילו עכשיו לומר לי שטלנובלה בע"מ היא המתחרה של פירות אסורים...וואוו..כבר אמרתי כמה הזויים אתם?!) ואני ממש אוהבת את הדמות שעפר שכטר (תחזרו למציאות!) משחק..הלא הוא ..כן,תתפלאו,כפיר(?!) אבל תחזרו למציאות! נכנסתי לפה ועד עכשיו אני בהלם מהפורום הטיפשי הזה! אני מקווה שאני לא פותחת שרשור חדש של "מי זה עפר?!?!" ואני גם מקווה שלא תתנפלו עליי...מדינה חופשית,זכותי לבטא את דעתי.

יציאות קורעות של עופר בטלנובלה בע"מ

לכל הבני\ות תמסחים שביניכם, עופר שכטר מוכיח בטלנובלה בע"מ שהוא לא רק גמד מתלהב כמו שכולם חושבים, הוא שחקן מוכשר וחמוד שמצליח להעביר לכל הבנות ב- 20:05 את הצפייה בטלנובלה בצחוקים וחיוכים.בכלל טלנובלה בע"מ זו טלנובלה גאונית, היא כבר עברה לקטגוריה של קומדיה, ולא סתם קומדיה מטופשת אלא קומדיה שנונה שמפילה אותך מצחוק. הליהוק פשוט כובש והתסריט יותר מגאוני, דרוד נובלמן אתה גאון! טלי שרון היא שחקנית מדהימה , יב"ז תישאר יב"ז ותמיד תצליח להצחיק ולהרגיש, ועופר שכטר פשוט בונבון אמיתי עם משפטים לא מהעולם, הנה כמה: "כל מה שצריך לעשות זה להעז בן של עז" "אתה יודע, מאז שנהיית הומו אתה מזה הומו" "מה קורה בן של תמסח" שנפתלי הרביץ לאודי והביא אותו הביתה מדמם: "איזה בשר ביקשת ממנו שיביא?"- אחרי שניצה אמרה לו שהיא ביקשה מנפתלי לקנות בשר. ניצה שואלת את כפיר למה הוא חזר הבייתה: "עזבתי את האוניברסיטה, יותר נכון העזיבו אותי"

omer123402

New member
people ! relax

אנשים הגיעו הזמן שתצאו מהבועה שאתם חיים בההה !!! עופר זה עופר וכפיר זה דמות בטלנובלה !!!! כאילו זה לא היה ברור !??! בקיצר אתם אובססיביים לגמרי לגבי עופר ( ואפרופו אובססיביים יש הערצה נורמלית שזותומרת להעריץ בנאדם זה כאילו לבקש חתימה לאסוף תמונות ועוד דברים בסגנון אבל את הערצה הזאת עברתם מזמן נהייתם אובססיביים לגמרי כלפיו זה סבבה להעריץ אבל אל תיסחפו !! תחשבו על זה ! ) ועופר הוא בנאדם בדיוק כמונו למקרה שמישו לא שם לב !!! ואני מדגישההה בנאדם לא אליל בנאדם !! ונכון שעופר הוא מקסים ומושלם באופן מטורף .. אבל עדיין ב'מת תייחסו אליו כאל עופר , לא כאל כפיר אלא אל בנאדם רגיל !!!! וכמו שמישהי בפורום אמרה .. אתם הזויים! וברמות מטורפותתת! חופשיי !!! ומי שיש לו תגובה .. שתהיי נורמלית ובלי הערות מפגרות ולא נחוצות !!! עופר אתה ליגההההההה של בנאדם חולה עליך !!!! סתיו

אוווווישש תננווווווווווווחייייייייי

כולה צוחקים ומשחקים פההההההההה תרגיעי יילדה עמה פשוט לא יודעת קצת לצחוק קצת לשחק שט אפפפפפ

אוגסלט

New member
אולי די להיות קשי הבנה?!

זה פורום בכאילו, אנשים פה לא באמת סוגדים לכפיר אונגר. אווווויייי.

omer123402

New member
מסתבר שכן !!

תגידי יצא לך לעבור על כמה הודעות שאנשים שלחו לפני ששלחת תגובה !! ודווקא אהבתי את הדימוי שהם יענו סוגדים לעופר .. ולא אני אמרתי את זה !! וחלאס עם כל האובססייה המפגרת הזאת !!!!

אוגסלט

New member
מה נראה לך??

שלא יצא לי לעבור על ההודעות? סתם הפלצתי טענה משומקום? השאלה היא אם לך יצא לעבור על ההודעות, כי אם היית שמה לב היית רואה שבתגובות להודעה של noam242 כולם אמרו שזה הכל בצחוק. למה נראה לך שאנשים פה באמת סוגדים לכפיר?

omer123402

New member
פחחחחחחחחח

חומד זה שקראת תגובות של ילדים על הודעה של מישי זה לא אומר שקראת את כל ההודעות !! ועזבי ת'קטע של האובססיה אנשים לא מבדלים בין עופר לכפיר .. רק שתביני לאיזה רמה של טמטום הגיעו האנשים !!! רסמי הם לא מבדלים בין עופר לבין דמות שהוא סך הכל דמות בטלנובלה !! אשכרה גבי = אשכרה גדול ---> אימרה של עופר שכטרררר !!!! חולה עליך !!! סתיו

GaLi LoVe Uri

New member
יווו למה אתם לא קולטים?!?!

אוקיי נכון עפר שכטר הוא השחקן שמגלם את כפיר בסדרה אבל אנחנו "זורמים" עם הרעיון של הפורום הזה כי זה נחמד ומשעשע םא לא טוב לכם פשוט אל תיכנסו לנו כיף להעמיד פנים כאילו אנחנו חיים בטלנובלה "פירות אסורים" וכאילו שאנחנו גם בתוך הסדרה אולי במקום לבאס תזרמו איתנו? וגם תפסיקו להשוות ביניהם כי זה הורס את האווירה של הפורום ואת הרעיון הכללי בקיצור מי שלא בא לו לקרוא ולהגיב פה שפשוט יסגור ויפסיק לרשום שטויותתתתתתת

אוגסלט

New member
מה?!

מי אמר שרק את התגובות האלה קראתי?! וקראת בכלל מה שכתבתי לך קודם? למה נראה לך שהפנתי אותך להודעה של נועם? כי אנשים שם כתבוווו שזה הכל בצחוקקקקקקק ושהם כן מבדילים בין הדמות לשחקן. שאני לא אשחרר עלייך את שרית.

omer123402

New member
תשמעיי

לא שלחתי לך הודעה כדי לריב איתך ... זה סך הכל פורום ואני לא מתרגשת מכל פלוץ שמגיב לי איזה תגובה מטומטמת ואני לא מדברת ספיציפית עליך אז אל תקחי אישית !! אז להבא כדי שתתני למישו להביע דעה ואם גם לך יש כזאת את יכולה להגיד אותה בצורה נומלית ולא לתקוף כל אחד שיש לו דעה שונה משלך!!! סתיו

GaLi LoVe Uri

New member
את מדברת אליי? אם כן..

לא תקפתי אבל הבעיה היא שיותר מידי אנשים "מביעים" את דעתם בצורה כזאתי וזה פשוט נמאססססססס יצא מכל החוריםםםםםםםםםםםםם כל אידיוט (ואני לא מדברת עלייך ספציפית אז אל תקחי אישית!!) שבא הנה מרשה לעצמו לרדת על הפורום ולהגיד כמה הזויים ומטומטמים אנחנו לנו זה כיף אנחנו נהנים מזה אנחנו נהנים שהשחקנים נכנסים ומגיבים בתור הדמויות אנחנו נהנים לחיות בסרט(יותר נכון טלנובלה) שנקרא\ת "פירות אסורים" ומי שלא טוב לו שלא יכנס שלא יגיב ושלא יתערב נקודה. סוףףףף

omer123402

New member
לא דיברתי עליך

וזכותך לעשות מה שבא לך ואם יש פה ילדים שלא מוצאים חן בענייך בגלל שהם לא בדיוק כמוך אז זה לא אומר שהוא לא יגיב, לא יתערב ולא יכנס לפורום, זכותו להיות פה עם הדעה שלו והתתנהגות שלו !! את צריכה לדעת את זה שכמו שלך יש זכות להביע ת'דעה שלך ולהתייחס על הפורום הזה כמו שאת מתייחסת אליו , יש ת'זכות הזאת גם לאחרים !! אז חלאס להיות אטומים בקשר לנושא הזה !! זהו לא נושא לוויכוח בכלל כל אחד והדעה וההרגשה שלו !!! פשוט !! לא ?!?! סתיו

אוגסלט

New member
אבל אף אחד לא אמר לך לא להביע את ה

דעה שלך... ולא, זה לא עניין של הרגשה. את פשוט לא הבנת את הקטע של הפורום וניסינו להסביר לך אבל אם את רוצה להמשיך לחשוב ככה אז שיהיה לך בכיף...

אוגסלט

New member
../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif

אני לא רוצה להירגע

בבקשה אני חולמת עלייה בבקשה תתנו לי אני לא אתן לאיש בבקשה מה כול ביקשתי את מספר הטלפון שלה ואיפה היא בבית החולים ואיזה אולפן מצלמים בבקשה תתנו לי אני חולמת על טלי שרון היא מוכשרת ומדהימה ומקסימה בבקשה אני רוצה אותו בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה אני אוהבת את טלי רון מכול הלב בבקשה תתנו לי בבקשהההההה

למעלה