פעם אחרונה שלי

פעם אחרונה שלי

שהלכתי מכות ... מממ .. הייתה בכיתה ו`, הלכתי מכות .. חצי בי``ס עמד סביבנו והסתכל איך אני חוטף מכות בלי להגיב ובוכה כמו מפגר. אחרי המכות .. שנינו נכנסנו לחדר המנהלת .. לסולחה .. כמובן שנאלצתי לסלוח לו ומאז .. רק בזכות המכות, אנחנו אומרים כל פעם אחד לשני שלום. 6 שנים מאוחר יותר .. כל פעם שאני רואה את הבן אדם הזה .. בא לי להביא לו מכות בטירוף !! ואני לא יודע למה אני לא עושה את זה ... במקום להביא לו מכות אני אומר לו ``מה קורה גבר ?`` ועושה את עצמי יותר מטומטם מאיך שהתנהגתי במכות עצמם ... מאז בחיים שלי לא יצא לי ללכת מכות ! אתמול ... אני הולך לי ברחוב ... לפתע חמישה חמשושניקים עוצרים אותי ואומרים ``ילד .. זה היית אתה אתמול ???`` אני משיב להם בשלילה וממשיך בדרכי ... אחרי 5 דקות הליכה נוספות אני נתקל בעוד ערס ... הפעם הוא אחד ויחיד .. גם כן חמשושניק .. הפעם הוא לא שואל שאלה .. אלא קובע עובדה ``זה היית אתה !!`` תופס לי ביד .. ומסתכל לי בעיניים כאילו הוא הולך להרוג אותי ... ואז במשך איזה 30 שניות אנחנו מסתכלים אחד לשני בעיניים ... (איזה מזל יש לו שהתאפקתי !!) ואז הגיע הפלאשבק מכיתה ו` ... העצבים שלי התחילו לעלות והאושר עוד יותר (האושר שאני יכול לפרק את העצבים על ההוא מכיתה ו` .. על הילד שמחזיק לי ביד ומסתכל לי בעיניים כמו ילד חכם) שתבינו .. הסיבה היחידה שהוא לא פחד ממני היא בגלל הקשר ההדוק בין הערסים בראשל``צ ... מאחורי כל ילד קטן מסתתרים 8 גדולים. (מה אני מנסה לתרץ את העובדה שחמשושניקים לא פוחדים ממני ...) טוב ... הנחתי את התיק בצד ... גם הוא הניח ... (צחקתי עליו !) ``תגיד ... אתה לא חושש מאחד כמוני ? אני גדול ממך ב3 שנים !`` ואז הוא אומר לי ``למה עשית את זה ??? חתיכת אפס !`` אמרתי לו בחיוך .. ``אחי .. תוריד את היד`` הוא לא הוריד והמשיך לנעוץ בי מבט של ילד חכם ... כאילו הוא מנסה לברר אם זה אני באמת ... ועוד שניה, שהוא יזהה שזה אני, הוא יביא לי את האגרוף הזה ... כל כך רציתי להקדים אותו ולהביא את האגרוף לפניו ... לא יודע למה לא עשיתי את זה .. אני יותר מדי נחמד ... אבל אז הגיעה החבורה הקודמת .. של הלפני 5 דקות האלה ...``עזובת`ו, זה לא הוא ...`` ואז כל אחד המשיך לדרכו ... היום .. לא ישנתי בלילה בגלל שלא הבאתי לו אגרוף ! אני הולך עכשיו להביא לו אגרוף ! ביי !

*may*

New member
נו איך היה

האגרוף ? :) יש לי מזל שלי הם לא מרביצים.. :) בעצם, אולי המזל הוא שלהם.. ;-) הפעם האחרונה שהלכתי מכות הייתה בכתה.. ה` בערך.. עם אחת שמאז הגן תמיד הלכתי איתה מכות (היא הייתה נורא שקרנית וניסתה כל הזמן לסכסך בין אנשים וכולם שנאו אותה.) אבל היא השתנתה מאז, היא כבר לא שקרנית ולא כזאת אלימה.. אנחנו חברות די טובות עכשיו.. :) אז תתעודד, גלעד, תשכח ותסלח... אגב, שוב לא הלכת היום לבי``ס הא?? או שכן..?

לא מצאתי אותו ...

אבל הגעתי למסקנה שאסור לי להסס .. פעם הבאה אני אפוצץ אותו .. תבינו .. אני גובה 183 ! הוא הגיע לי לזיין ולא פחד ממני .........

goldy

New member
יש לך 2 ברירות:

למות מאושר או לחיות עם תסמונת תהילה. מה אתה מעדיף? למות מאושר - לפוצץ אותו, ואז כשיבואו לפוצץ אותך מי יודע איך זה ייגמר, אבל לפחות אתה תדע שהשגת את המטרה. א-ם תצליח להחזיק מעמד מול החברים שלו (אני לא אומר שלא תפגע) אבל אם תצליח ה-ו-א ישקשק כשיגיד לך שלום... תסמונת תהילה - לא תוכל למות עד שלא תגשים את מטרתך. (בלי פוליטיקה, אבל זו הסיבה שעראפת חי) נ.ב לך תלמד איזו אומנות לחימה

יש לי רק משהו אחד להגיד לך...

``איזהו גיבור הכובש את יצרו`` כן,אני מודעת לסכנה הערסית שריחפה מעל ראשך,אם היית נותן את אותו בוקס-כל כך מתבקש לוואנבי ערס הזה.... אבל עדיין... ``גלעד,אתה ילד בוגר ופיקח,שיודע לשמור את הידיים בכיסים!`` סתם,אל תיקח את זה רציני,אני מושפעת ממה שאמא שלי אומרת לאחי הקטן,שכרגע זורק עלי כרית כדיש אני אתן לו את המחשב... לימור,שעוד שנייה מתה!

erlich

New member
אז גלעד..... מה המצב?

הכל טוב אני מקווה. אני באמת מקווה שבסוף הכל יצא טוב ולא חטפת. במקרים כאלו עדיף פשוט ללכת. למה אתם (לא רק אתה) מתפתים להחזיר? אתה לא מודע לכך שזה מה שהערס רוצה? לא איכפת לו לחטף באמת (אין לו פחד כשה) הוא יותר רוצה לראות אותך חוטף מכל החברים שלו ביחד. ובאמת זו לא חוכמה. אל תרגיש רע שלא החזרת. אם אתה שואל אותי, עשית את ההחלטה הנכטנה, ואם הבנתי נכון, והקטע ``אני הולך עכשיו להביא לו אגרוף!`` היה רק בצחוק אז הכל בסדר איתך. איך אני תמיד אומר, יש אנשים שעדיף אפילו לא להשיר מבט אליהם. תקראו לי פחדן. אין בעיה. אני יודע שאני לא כזה. אני תמיד תמיד תמיד מעדיף לא להיכנס לעימות פיזי מהסיבה הפשוטה שאתה יודע איך ולמה אתה נכנס. אתה לא יודע איך תצא. אי אפשר לדעת מתי או מי יהיה המטומטם שישלוף עליך סכין. בכל אופן, אני מקווה שהכל בסדר עכשיו. ולמי שהציע ``אומנות לחימה`` אני אומר שזה שטויות. תודה, ארז. נ.ב. אני עדיין בקשרים טובים עם הערסים של בית הספר ובכלל ויודע מה קורה כשהם הולכים להרביץ למישהו ועד כמה זה לא נעים.

גם אני חשבתי ככה

ובגלל זה לא התחלתי איתו מכות ... אבל פעם הבאה אני בהחלט ארביץ בחוזקה. מספיק אני מצטער על זה שלא הגבתי להוא מכיתה ו` .. עד היום אני חושב על זה .. אז למה לחיות ככה ? אגב .. אבא שלי תמיד חינך אותי .. ``מי שמציק לך .. תן לו מכות`` איזה אבא ...

למעלה