פעם אחרונה...מבטיח

yotamstei

New member
פעם אחרונה...מבטיח

כן כן, זה שוב אני וההתבכינות הבלתי פוסקת שלי על מתמטיקה....מצטער. בכל אופן, שיהיה לכולנו בהצלחה מחר....מקווה שיתנו לי לעשות את המבחן למרות שעוד לא שילמתי עליו.... ותזכרו: לחשוב לאט ובריכוז, לקחת מלאן-ת'אלפים מחשבונים למקרה שאחד מתקלקל (אמא אמרה), לקחת לפחות שני עטים (מחשבונים ברור שצריך יותר לא?!) ולא להתייאש, לפחות לא לפני... :) שיהיה לכולנו בצלחה, לילה טוב ומבורך (ב"ה?).. יותם (בחזקת אן ועוד אחד חלקי אן בשניה)

בהצלחה כולם כולם!!

שיהיה לכולם איכותי פלוס פלוס ואל תתבאסו באמצע! במתכונת השנייה כמעט התחרפנתי מרוב ייאוש!! אבל אל תעשו כמוני כי אני לא בסדר.
...
חוצמזה תבדקו מלאאאאא פעמים את הבחינה אחורי זה בגלל שאחרת אתם תדפקו ת'ראש בכיסא אחרי שתצאו וכולם ישוו תשובות (והם ישוו ועוד איך כמה שלא תבכו). אבל שוב... GOOD LUCK...

neriaku

New member
סבתא שלי תמיד אומרת...

חרא! היא טוענת שזה מה שיעשה לי להצליח, אז בהצלחה לכווווולם, ותברחו מלהשוות תשובות כי זה מלחיץ לקראת החלק השני, פשוט תלכו למקום אחר או משהו... וזהו, מקווה שלא נפגש במועד ב'... (אפשר אבל להפגש במקומות אחרים בכיף...)

באמת בהצלחה..!

לא יודעת מה איתכם, אני לא למדתי בכלל.... פשוט הגעתי למסקנה שאם אנמיך מראש את הציפיות שלי להצליח בבחינה הזאת, אז אולי יש לי סיכוי ממשי להתעלות עליהן (יענו, לעבור) אה, ואני גם עצלנית.... :) אז לכל מי שלמד ולא למד, המון בהצלחה, ואל תשכחו- הכל בראש!! "u see, the people around me make me to constantly lower my expitations"

התאוריה שלי לבגרות במתמטיקה...(מגיל

אחרי הרבה יותר מידי זמן של לחרוש אני מתישהו מתחילה לחשוב וזה מה שיצא: שאלתי כל מיני אנשים מה הגבול יכולת שלהם (בכללי מה ההגדרה). התשובה שהכי אהבתי הייתה:" את יודעת הרי שזה גבול הרצון!" well אז זהו...שלא! ואני אתן לכם דוגמא: אם נגיד יש סרגל ושרונה ממש ממש ממש רוצה אותו (אפילו חושקת בו בטירוף) ואני ממש ממש ממש רוצה אותו (אפילו חושקת בו בטירוף) מישהי מאיתנו הרי תקבל אותו בסוף למרות כל הרצון ולכן הרצון הוא לא גבול היכולת. המחשבה המטופשת הזאת הובילה אותי לחשוב מה כן גבול היכולת ומכאן המחשבה שלי מתפצלת לשניים: או שאין גבול יכולת או שיש ואני פשוט לא מכירה אותו. אם אין גבול ליכולת אז אחלה בחלה- אפשר לעשות הכל. אם יש גבול ליכולת אז סביר להניח שאני לא אמצא אותו באמצע מבחן מתמטיקה... מכאן נובע ש...אם אני מחליטה שיהיה טוב אז זה מה שיהיה כי אין גבול ליכולת של אף אחד מאיתנו או בשפנה מתמטית: אם יש גבול אז הוא לא קיים בשבילנו (אלא אם כן זה אסימפטוטה באיזה פונקציה...) בכל אופן, החלטתי שמחר זאת אומרת היום, הולכת להיות בגרות טובה ובגלל זה זה מה שיהיה. מפתיע למדי אבל זה באמת עזר לי ובתור אחת שבוכה מהלחץ (עצוב אבל נכון, זה מה שקרה לפני המתכונת)אני רגועה בטירוף ובקושי והתכוננתי היום! אז בהצלחה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב. רגע של גאווה עצמית: מגן של ה-3 יח"ל:94 מגן של ה-2 יח"ל:95

kedeman

New member
פחחחח

אתם מכירים את האנשים האלה שמרוב לחץ וחרישה נדפק להם המוח והם אומרים שטויות ובאמת מאמינים בהן??? מיס ריינר (אהבתי את השם מיס ריינר :) שיהיה לך הרבה בהצלחה אני מקווה שהמוח שלך לא נדפק לשווא ושזה יסתדר אחר כך מחדש! וגם לכל שאר ה-יב'ים, יא'ים ו-י'ים שעושים היום את הבגרות: שיהיה לכם הרבה בהצלחה!!!

THE sky angel

New member
סיימתי עם זה לשנה הזו!!!!!! היה טוב

וטוב שהיה!!!!!!!!!!! קיבלתי 125 כי נכון שפחדתי לבדוק את התשובות שלי אבל המורה חיכתה לנו מחוץ לכיתה והרגשתי חייבת והכל היה טוב!! שאלה אחת לא עשיתי אז קיבלתי רק 125 מתוך 150, אבל יש רק 100 אז קיבלתי 100... טוב דיי לזיין לכם ת'מוח.... יותמי שאלה לי אלייך- אם מגישים אותי על 90 וקיבלתי 100 בבגרות, מה הציון הסופי.???? (ושרק יותם יענה!! תודה.. :)

yotamstei

New member
מורקו'ש, זה הרי פשוט

הנושא פשוט מאוד...מדובר בממוצע חשבוני פשוט, שימי לב: 100+90=190 190/2=95 ולכן, בהנחה שהמורים שלך באמת עושים ממוצע יבש, הציון שלך אמור להיות 95. אני מבין שזה היה מן בדיקה למעט אינטליגנציה שנשארה לי אחרי שסחטתי את המוח שלי בבגרות היום......אני אסלח...

רק כדי שתדע...!

אומנם זאת אחת התאוריות היותר פלצניות ששמעתי בחיים שלי (ושמעתי הרבה יותר מידי כאלה...) אבל מאיזו סיבה זה באמת עזר לי! הגעתי לבחינה הכי רגועה שאפשר, בלי לבכות,בלי להילחץ (למרות שכיאה למדריכה הכנתי לכל הכיתה צ'ופרים... הכנתי לכולם טישויים שכתוב עליהם בהצלחה ועוד כל מיני דברים כי הבנים כל הזמן יורדים עלינו- הבנות שאנחנו "אגף הלחץ" ובכיניות) בכל אופן, הגעתי רגועה, ישבתי חמש שעות שלמות והלך לי ממש ממש ממש טוב! אומנם היו לי כמה טעויות טכניות אבל המורה אמרה שהיא צופה מעל 90! אז מיסטר שי...

kedeman

New member
יפה לך :)

אני תמיד רוצה להכין לכולם פינוקים אבל ברגע האחרון מתעצל או שוכח אז אני אף פעם לא מכין כלום.... אני מפתח תיאוריה או שהאנשים בפורום חרשנים בטירוף או שהבגרות השנה היתה קלה יחסית אבל... בעצם.. מה זה משנה? עברתם את זה? יצאתם מהחרא ועדיין חם ונעים לכם? תהנו מזה!!

fresh mishmesh

New member
לך על האופציה הראשונה... ../images/Emo6.gif

ממה שאני הבנתי, הבגרות הייתה ממש קשה... בעיקר זו של ה-5 יחידות, אמרו שהיא הייתה בחינה לגאונים אמנם לא ראיתי פה מישהו שעשה 5 יחידות, אבל הבנתי שגם ה-4 לא הייתה קלה במיוחד... חוץ מזה, שבשנה שעברה הבגרות הייתה יחסית קלה, אז זה די מתבקש שהשנה היא תהיה קשה... לא? הרי המגמה המטופשת שלהם זה שנה קשה ושנה לא... ואכן שי, רשמת בהודעה אחרת- תמיד דופקים את השכבה שלנו... רק השנה התחילו לחייב מהמנהל ההתיישבותי לעשות את הבגרות במדעי החיים והחקלאות, וכבר סוגרים את המנהל הזה... אז כמובן- רק אנחנו נדפקים עם הבגרות המחורבנת הזאת... אבל, שיהיה, כבר עברנו את זה...

דווקא 4 לא היה קשה כל כך...

היה די נורמלי, כלומר אני יכולה להעיד שהטעיות שלי היו של טמטום ולא בגלל שאלה קשה! מה שכן, אני רוצה לעשות מועד ב' כנראה, בתקווה שמועד ב' זה תמיד קל כדי שאנשים כמוני יוכלו לקבל ציונים גבוהים...

יופי רעות!

אז בביקור החודשי שלך בפורום לא רק שאת רושמת מגילה אלא שאת גם חושפת את ניצני האי שפיות הזמניים (או שלא) בפני כל???!!! ועוד מכניסה אותי לתוך התיאוריה המתמטית המטורפת שלך??!! בושי והכלמי לך! האם זוהי הדרך שבה גרעינרית לעתיד אמורה להתנהג?? היכן הדוגמא האישית? היכן השפיות???????? אני חוזרת בי, את בעצם כן הופכת לגרעינרית! אוי רעותי, גם את משתגעת לך מיום ליום, ככל שהשיבוצים מתקרבים..... למה? למה?? אה, והסיבה היחידה שהיה לי אומץ לרשום את זה (ז"א- להאמין שאני לא אחטוף מכות בפעם הבאה שאני אראה אותך) היא כי הנחתי שאת תראי את זה רק עוד חודש, ואז כבר לא יהיה לך עצבים :) נ.ב. הכל מאהבה! נתראה אחרי הבגרויות?

טיפ לבחינה

אל תשכחו לחרבן לפני זה. שלא יהיה לכם לוחץ באמצע המבחן. וחוץ מזה מי רוצה לבזבז זמן בחינה יקר על חירבון בשירותים של בי"ס?

THE sky angel

New member
ווואי זה מזה לא מצחיק! זה קרה למישו

מהכיתה שלי!! הוא היה כזה מסכן!! הוא לא יכל לסיים תבגרות!! וגם לא היה איתנו 2 בוחנים כמו שצריך כדי שייצא איתו מישו!! זה היה כל כך עצוב!!!!!!

just stav

New member
אוי, טוב שהזכרת לי!

גם אני לא שילמתי עדיין על הבגרויות. ומתמטיקה זו כבר השניה שלי השנה. בכל מקרה, המון המון בהצלחה לכולם. אני לא יודעת מה איתכם אבל אני לומדת מיום חמישי (טוב נו, היה לי את המגן ביום שישי). הכי חשוב לבוא רגועים ובלי לחץ. זה רק מבחן ותמיד יש מועד ב'
אגב, אתמול גיליתי שקיבלתי 98 במגן ושמגישים אותי על 92 (איזו מורה *$%*$^).

למעלה