פעם אהבתי אותה ..

deep ocean

New member
גם אני פעם אהבתי את השירים שלה

יש לה קול מדהים היום היא משתמשמת בגוף שלה בעיקר, ועושה שירים ממש לא משהו!

Kiru

New member
גם אני אוהב יותר את

החומר הישן. יום אחד היא תחזור למקורות

eranmc

New member
טוב...

בוא נצא מנקודת הנחה שאני מסכים אתכם. אם האלבום הבא שהיא עובדת עליו עכשיו יכשל משמע היא חייבת לחזור למקורות. בכל אופן אני שמח לראותכם פה.

roimc

New member
האלבומים הישנים

אני מסכים שהאלבומים האחרונים של מריה היו פחות מטובים בהשוואה לאלבומים הקודמים. פרפר ו-DAYDREAM הם הכי טובים לדעתי, יש בהם מהכול. אבל אני לא חושב שהיום היא משתמשת רק בגוף שלה למכור והשירים שלה כ-ן משהו. הקשבת לבלדות בגליטר ו-HEARTBREAKER ו-THANK GOD I FOUND YOU הם בין השירים הכי יפים של מריה לדעתי. יכול להיות שהיא משתמשת היום קצת יותר בגוף שלה כדי למכור אבל בטוח לא מסתמכת רק על זה!!!

MCRulz Liron

New member
אתם יודעים מה הבעיה?

אתם כל כך מושפעים מהתדמית שלה שזה פשוט לא יאמן.... תאמינו לי, גם אני חיה בעולם הזה, וזה לא כזה קשה לראות את הירידה בהצלחה שלה במשך השנים. זו לא הבעיה. הבעיה היא שאנשים משליכים מזה שהתדמית שלה גרמה לירידה באיכות המוסיקה שלה. אז זהו שלא. דיברו כאן על חידושים ועל זה שהיא מנסה למכור את עצמה בעזרת הגוף... האירוניות פה שזה בדיוק ההיפך: 1. מבחינת חידושים - אנשים! WHAT ARE YOU TALKING ABOUT? בארבע שנים הכי מצליחות שלה היא נשמעה בדיוק אותו דבר!!!! מבחינת מוסיקה, מבחינת מילים, מבחינת קול, מבחינת סגנון, מבחינת מראה..... בקיצור - מבחינת הכל. הפורמולה עובדת, הבלדות שלה היו מצליחות והמשיכו להצליח ותמיד ימשיכו להצליח. אבבבבללל.... מאריה היא לא בריטני ספירס. בשלב מסויים נמאס לה למחזר את עצמה והיא עשתה שינוי של 180 מעלות. אתם חושבים שכ"כ היה קשה לה להמשיך בפורמולה? נו באמתתתתתת.... יש מפיקים שהשם שלהם חתום על "כסף". רק תראו את בריטני ושות. מאריה היא מוסיקאית וכותבת שירים מצויינת. היא לא היתה מוכנה להכנע לתדמית שבנו לה - גם מבחינת מראה וגם מבחינת מוסיקה. אני באמת חושבת שגם אם אנשים עוד לא התרגלו לסגנון החדש, צריך לפחות לתת לה את הקרדיט על כך שהמציאה את עצמה מחדש, ועושה מה שנראה *לה* לנכון למרות שהיא יודעת בוודאות שגם שינוי התדמית החיצונית וגם שינוי המוסיקה לא תרמו לה כלום מבחינת כסף. הויכוח בקשר לאיכות המוסיקה הנוכחית שלה הוא לא רלוונטי בעיני בגלל שזכותו של כל אחד לאהוב את המוסיקה שהוא רוצה. דעתי בעניין היא שהמוסיקה שלה רק השתפרה במשך השנים ובמיוחד כשהיא התחילה לשלוט על החומר שהיא מוציאה. כן, היו כמה טעויות במשך הדרך (Bliss, How Much, Thank God I Found You) אבל היו גם שירים שפשוט אין להם תחליף ואף אחד אפילו לא יודע עליהם (The Roof, All My Life, After Tonight, Want You). 2. בקשר לנושא התדמית החיצונית.... WAKE UP בבקשה... אם זו הדרך שלה למכור את עצמה בעזרת הגוף שלה, כדאי שתפסיק ומהר. כאן מגיעה הנקודה של האירוניות שדיברתי עליה. שינוי התדמית גרם רק לירידה במכירות, בהצלחה ובדעת הקהל עליה. זו לא דרך לקדם מכירות. להיפך.., התדמית שלה פעם - *היא* זו שעזרה למכירות!!!! התדמית של הילדה הטובה, ממש מרי פופינס של השכונה. איך יכלו לא לאהוב אותה. - בקיצור ולעניין, לפני שאתם שופטים את מאריה לפי התדמית או לפי שירים כמו "LOVERBOY" ו "HEARTBREAKER", כדאי שבאמת תקשיבו לחלק מהמוסיקה שלה. באמת כדאי! ואסכם במילים של עורכת עיתון ELLE: In our celebrity-soaked culture, we often forget why people-some people, anyway-become famous in the first place. We get so caught up in scrutinizing their mating habits, their dining habits, their wardrobes, that their talent becomes obscured, almost an afterthought. I´ve always found it strange that much of the press coverage of Mariah Carey is spent questioning her creative choices and personal life, yet rarely remarks on her powerful five-octave-range voice, surely one of the great pop instruments of the last decade. A few years ago, I was seated next to Carey at a small dinner in a downtown restaurant. It was late, the evening was winding down, and she was staring off into space, lost in her own thoughts. I´d been talking with the person on my other side when she started singing to herself, just under her breath, almost subconsciously. Her little song stopped me midsentence. Hearing that voice, so recognizable from the radio and MTV, even at next-to-no-volume and minus the orechstra, made my heart skip a beat. חסר לכם שלא קראתם!!!!!!!!!!!!

Mcfanatic

New member
LOL

What exactly should my response be? people seem to believe dumb quatos Mariah never made...dumb world...LOL

MCRulz Liron

New member
אויש סתומתום!!!!!

אתה התייחסת ל´חתימה´ שלי..... כן, זה ציטוט שאמרו שהיא אמרה וזה כ"כ הצחיק אותי כי זה הדבר אחד הדפוקים ביותר שהמציאו עליה, אז החלטתי לאמץ אותו לעצמי. אבל התכוונתי שתגיב לנאום שכתבתי לפני כן!!!!!!

Mcfanatic

New member
opps

LOL,sorry i responded to your signiture...sorry about that about your message you know i agree with ya 100%! us Fanatics think the same..LOL People just refuse to look beyond her sexy image and focus on her talent! sad fact but it´s true... btw i really loved that elle article (i read it a few days ago) it was a really good article

eranmc

New member
יפה יפה לירון...

הלואי שאנשים יבינו את זה. בכל אופן זה הפך לטאגטיים שלנו.

MCRulz Liron

New member
נו טוב, לפחות ניסיתי

מה זה טאגטיים? איפה אני יכולה לראות את זה?

eranmc

New member
טאגליין

סתכלי למעלה מה הכותרת החדשה. אבל זה לא עובד אני צריך לעבוד על זה.

MCRulz Liron

New member
כן אחרי שדיברתי, ראיתי

הלינק הנכון הוא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=373&msgid=3925365

roimc

New member
מה?!?!

לירון אם הבנתי נכון, אמרת ש-"THANK GOD I FOUND YOU" הוא טעות??? זה שיר פיצוץ איך אפשר לומר עליו טעות!!! הוא הגיע גם למקום ה-1... וגם לא הייתה ירידה בהצלחה בשנים האחרונות... לא מסכים עם כל הקטע הזה, ריינבו הצליח וזהו.

MCRulz Liron

New member
קודם כל.....

עם עובדות אי אפשר להתווכח.... RAINBOW הוא האלבום הכי פחות מצליח שלה. דבר שני, אמרתי ש*לדעתי* TGIFY הוא השיר בין הכי חלשים ב RAINBOW, הרמיקסים היו מעולים, אפילו זה של STARGATE שבסך הכל שינה את הקצב. אבל את הגרסה המקורית ממש ממש ממש לא אהבתי.

eranmc

New member
אני חצי מסכים.

קודם כל הרימקייסם הכי בטוים שיש. טוב כרגיל. ואני מסכים שהמניגנה של השיר ממש צולעת כמו CTTA אבל הגרסאות האחרות אחלה. היא צריכה לעובד עם מפיקים של סלין דיון.

roimc

New member
שמעתי סלין דיון?

איכס! איזה מפיקים כבר עבדו איתה? מריה צריכה לעבוד עם וולטר אפנפספספסייף וכל מי שעשה איתה את האלבומים DAYDREAM, BUTTERFLY, MARIAH CAREY, MUSIC BOX

למעלה