יואו נכוןןןן אז משם היא מוכרת ליייי יואו תודה!!!!
S Sweet Misery New member 13/2/05 #4 נמ נמ, כמו שכבר אמרו פה, קיימות כמה אופציות. אבל מכיוון שלא ניתן קרדיט מסויים למישהי כלילי הצעירה בפרק, אני מנחשת שזו באמת השחקנית בצעירותה.
נמ נמ, כמו שכבר אמרו פה, קיימות כמה אופציות. אבל מכיוון שלא ניתן קרדיט מסויים למישהי כלילי הצעירה בפרק, אני מנחשת שזו באמת השחקנית בצעירותה.
X Xsposed New member 13/2/05 #6 לרוב משתמשים בתמונות וסרטונים ביתים אמתיים של השחקנים אני זוכרת שראיתי איזה כתבה על הסט של שולחן לחמישה והסבירו שם שהתמונות והסרטונים הם של השחקנים הם מנסים להראות עד כמה זה יהיה אמיתי לקהל
לרוב משתמשים בתמונות וסרטונים ביתים אמתיים של השחקנים אני זוכרת שראיתי איזה כתבה על הסט של שולחן לחמישה והסבירו שם שהתמונות והסרטונים הם של השחקנים הם מנסים להראות עד כמה זה יהיה אמיתי לקהל
U Uma will kill bill New member 15/2/05 #24 נראה לי שזו היא בצעירותה בתמונה שהיא שרה על הבמה, רואים ממש שזו באמת השחקנית, היא פשוט לילי בגירסה מוקטנת בתמונה הזו.
נראה לי שזו היא בצעירותה בתמונה שהיא שרה על הבמה, רואים ממש שזו באמת השחקנית, היא פשוט לילי בגירסה מוקטנת בתמונה הזו.