פעילי ברק

niruzu

New member
פעילי ברק

אהלן כולם יש למישהו מושג איך אני אמור להתחיל ולהיות פעיל של מועמד לראשות מפלגת העבודה? למשל אהוד ברק? :) תודה

vishniaadir

New member
רוצה לעזור למדינה?יוזמה חדשה

יוזמה חדשה: עצומה נגד חזרתו של ברק אהוד...השתנת??תוכיח זאת. תרוץ בפריימריס של המפלגה ותתמודד בבחירות לכנסת. תמתין ותרכוש את אמון בוחריך מספסלי הכנסת ותמתין עם המרוץ לראשות העבודה. תוכיח שהשתנת! המדינה איננה מעבדת ניסוי מעוניינים לשמוע פרטים ולקבל את העצומה? [email protected]

yoramgman

New member
vishniaadir

עץ עכום יכול להיתישר אותו דבר אהוד תמיד ישאר אותו דבר ברחן

EverMan

New member
אם אתה רוצה להיות פעיל של

אהוד ברק , תשלח מייל לאהוד יתום
רוב הסיכויים שמי שיענה לך תהיה דנה , והיא אחת הפעילות המרכזיות שלו
וגם יתום לא לא טומן ידו בצלחת

youvall

New member
דני!

אהוד הוא מהליכוד, מהשב"כ... דני הוא מהעבודה, מהמוסד... זוכר? אהוד-ליכוד<->דני-עבודה!

EverMan

New member
חחחח , התבלבלתי.

בדיוק דיברתי עם אמא שלי פשוט על זה ...

niruzu

New member
אנשים.........ברצינות

אין לאף אחד הצעות קונקרטיות? גם אם אתם לא תומכים קצת עזרה! פה זה לא מרכז ליכוד

יוֹאב

New member
קשה לי מאוד

6 מועמדים לראשות המפלגה, ואף לא אחד מושך אותי במיוחד להתנדב בעבורו.

niruzu

New member
התשובה פשוטה

מי היה ראש הממשלה הכי טוב מאז רבין? יש גם אומרים מאז בגין אהוד ברק אין ספק האיש לא פוליטיקאי לא ידע להחזיק קואליציה ועשה הרבה טעיות מיהירות. אך בסופו של דבר-פחות משנתיים בשלטון-יציאה מלבנון-חשיפת פרצוף ערפאת-תחילת רעיון ההיתנתקות. חביבי הוא הטוב מכולם והוא שווה תמאמץ

the man is back

New member
צריך להעמיד את ברק לדין על הפקרת

מדחת יוסוף, על השתיקה והביזיון לאחר הלינץ' ברמאללה, על המשא ומתן תחת אש, על המשבר הכלכלי ועל חוסר יכולת לפעול בכל הכוח נגד הטרור. אגב, ערפאת חשף בעצמו את פרצופו מיד לאחר חתימת הסכם אוסלו שבו הוא אמר שהשמדת ישראל החלה. אתה גם מתעלם מחשיפת קלטות יוהנסבורג ונאום ערפאת בשטוקהולם. אבל העובדה שהשמאל כיסה את עיניו ואת אוזניו ולא רצה לראות את המציאות היא אשמתו בלבד.

יוֹאב

New member
lose lose situation

בכל מקרה הייתם, אתה ושכמותך, תוקפים את ברק. אם היה נכנס עם כוחות צה"ל אל הקסבה בשכם, והיו נהרגים עוד חיילים, הייתם קופצים וקודחים במוח על הפקרות חיי אדם מצידו של ברק. גם הדרגים הצבאיים, לאחר כהונתו של ברק, כאשר נשאלו על כך (האלוף קפלינסקי, והאלוף סמיה, וכמוהם אלוף במיל. יורם יאיר), נתנו גיבוי להחלטתו של ברק.

לאמסכים

New member
=================

צריך להרשם בסוכנות החלל נס"א אסטרונאוטים יכולים לפעול רק שם ברק בא לודא הריגה של השמאל שהוא חיסל חיסול ממוקד בפעם הקודמת

למעלה