פעילות

ליאן113

New member
פעילות

שלום לכולם הייתי רוצה לדעת אם יכול להיות מצב שאנחנו ההורים לילדי ADHA נוכל לעשות מפגשים כדי להבין את ילדינו יותר כדי לדעת כיצד להתנהג איתם בבית .כמובן שאם ישנם בוגרים פה שיוכלו להיפגש גם ישתתפו כדי שנשמע מהם איך עלינו ההורים להתנהג במצבים קשים בבית,אודה לכם על תגובות תודה מראש

meyrav a

New member
פעילויות

אם זכרוני אינו מטעני (סליחה התינוק בידיים(היה לפני כשנה מפגש ואני לא הגעת י אולי המנהלות ירימו אצת הכפפה...

מפגשים זה תמיד רעיון טוב.

כפורום, אם אנו מצליחים לארגן מפגש אחת לשנה, אנחנו די אומרים תודה. אני מניחה שיש לזה כמה סיבות, העיקרית היא שמאחר ומדובר בפורום תמיכה, חברי הפורום מפוזרים ברחבי ארצינו וקשה מאוד לסדר מפגשים צפופים.. אבל- יכול להיות נחמד בהחלט לקבץ קבוצות מאזורי הארץ ולארגן קבוצות תמיכה קטנות, למפגשי תמיכה ופעילויות משותפות.

meyrav a

New member
מפגשים

חיוך נצחי \ אל תשכחי את אלה בניכר כמו עדו בן צבי נדמה לי . אולי הוא גם ירצה להגיע

zorefs

New member
קבלת שמות לקבוציות

אשמח לשמוע על שמות ומקומות לקבוצתיות להורים באזור מגוריי ראשל"צ או נס ציונה ורחובות שזה קרוב אלינו ונשמח ליצור קשר עימם.

zorefs

New member
תגובה לשמות לקבוצות

לא קיבלתי כל שמות של הקבוצה פתחתי את הקישור והיה ריק אשמח לקבל שוב אם שלח/ת את שמות לקבוצות להורים

ליאן113

New member
מפגש בפסח

נשמע אחלה מפגש בפסח....צריך לחשוב על מקום טוב באמצע....ואם נארגן את זה מעכשיו כולם יוכלו להתארגן בזמן

גם אנחנו מראשל"צ

אפשר לעשות מפגש בכיף אם אנשים מעוניינים זה יכול מאוד לעזור להיפגש לדבר להתייעץ . אני מוכנה לעזור בארגון .

דליה.ד

New member
אולי פיקניק באיזה יער

היכן שיש מתקנים לילדים וכל אחד יביא אוכל נפתח שולחנות ביחד ויהיה כייף.

meyrav a

New member
פיקניק

נשמע רעיון טוב. רק שיתחמם קצת מזג האוויר הקפוא הזה. אני "תקועה" בבית עם התינוק כבר יותר משבוע

zorefs

New member
תגובה למפגש

אין לי שום בעיה לעזור בארגון ועוד חברה שלי שגרה ברחובות עם ילדה כמו שלנו תגיע ולארגן מפגש כזה להורים ולילדים. אשמח לשמוע ממך ולדעת האם לך יש גם בעיה עם ילדך ואיזו. בתי בת 12 והיא לקויית למידה וקשב וריכוז לומדת בכיתה קטנה בביה"ס רגיל. אשמח לשמוע ממך ואולי לדעת על פעילויות שיש לילדים שלנו כאן בעיר

zivadina

New member
אני מרמת הגולן, ואשמח להגיע למפגש

לפני שנה ארגנתי מפגש כזה, והפעם התור של חברותיי לארגן, ושלי להשתתף...

למעלה