פעילות ראשונה בנושא מיטל בן דוד פרקש

dar dahan

Member
פעילות ראשונה בנושא מיטל בן דוד פרקש

אני רוצה שתספרו לי על שני דברים שהייתם משנים במיטל ובדמות שלה, ועל שני דברים שלא הייתם משנים כי אתם אוהבים בה.
ו

panda0zombie

New member
מיטלי

אני בטוח לא הייתי משנה את הנשיות שלה.. זה שהיא מתאפרת ודואגת הרבה לשיער זה ניגוד מקסים לדמות של רחלי
עוד משהו שלא הייתי משנה בה זה הקשיחות שלה. עם כל הנשיות היא גם יודעת לעמוד על שלה ולאיים כשצריך
&nbsp
דברים שכן הייתי משנה בה.. קשה לי לחשוב כי אני פשוט אוהבת אותה ממש

אני אצטרך לחזור אליכם עם זה

panda0zombie

New member
אוקי אז נתנו לי פה השראה

לדברים שאני יותר רוצה לשנות.. כל הקטע שהיא סיפרה לאודי שהוא אח שלה היה די מגוחך. באמת יש לה נטייה להיות קצת אימפולסיבית ולא לחשוב קצת לעומק על ההשלכות

אז ככה

מה לא לשנות?
&nbsp
את השיער- לא לשנות.
&nbsp
את העיניים- לא לשנות.
&nbsp
כי זה מה שהופך אותה למדהימה.
&nbsp
ומה כן לשנות?
&nbsp
את הרומן עם אודי לעצור דחוף.
&nbsp
ואת זה שלפעמים היא עפה על עצמה ובטוחה שהיא יודעת הכי טוב (לא לעזור לרחלי, לספר לאודי שהוא אח שלה, ולנשק אותו בשביל למשוך את אגם... ובפועל לא).

Roei152

Well-known member
מנהל
בסה"כ היא חמודה לאללה
היא דואגת לשמור על נשיות , בניגוד לרחלי .. וזה יופי...
היא גם יפה מאוד...
מצד שני יש בה משהו טיפלה בכייני , מבין למה לירון לא רצה אותה ..

dar dahan

Member
והנה התשובה שלי:

שני דברים שהייתי משנה בה:
1. זה שהיא לפעמים פוגעת באנשים ולא מבינה אותם כמו שקרה לה עם רחלי שהיא הפסיקה לדבר איתה.
&nbsp
2. זה שלפעמים היא לא ממש החלטית כמו במקרה של אודי, רק כמה ימים לפניי אמרת לו לא ואז פתאום את מאוהבת בו?
&nbsp
ושני דברים שאני אוהב בה:
הנשיות: היא נשית ואני מת עליה ככה, עם התספורות המדהימום והאיפור המושלם והעדין והכל, והבגדים שהיא לובשת, היא פשוט שלמות מהלכת, טוב לא שלמות כי בכל זאת יש לה דברים שהיא צריכה לשפר כדמות ועדיין היא כל כך מושלמת שהיא רוצה

&nbsp
זה שהיא יודעת לשחק כדורגל: היא פשוט מצוינת בזה, גם היא וגם השחקנית הנהדרת שמשחקת אותה, מה צריך לבקש יותר מזה בבחורה, גם יודעת לשחק כדורגל, גם נשית, גם יפה?
מה השלב הבא אני אגלה שהיא מכירה אותי ורוצה להיות איתי? או שתהיה עם אודי, לי זה לא משנה

למעלה