פעילות נוער

eitan490

New member
פעילות נוער

יש לי כמה שאלות לגבי פעילות הנוער... לנוער מותר להיכנס לאתרי בנייה לבצע חיפושי שב"חים??? לנוער מותר לבקש רישיון נהיגה, רשיון רכב או ת.ז לבדיקה?? (במחסומים, סיורים וכו') לנוער מותר לבצע בדירוק ת.ז או ל.ז על ידי הניידת או היומן?? לנוער מותר לבצע חיפושים ברכב או בגוף של בן אדם??

אלוהים../images/Emo67.gif

סתם, אני אשיב : 1.לא. אבל אם הנער ( כשאני כותב נער אני מתכוון גם נערה) משתתף במבצע ללכידת שבחים וזה נעשה בליווי מבוגר ו/או שוטר, אז כן. 2. אם הסבירו לך (ואני מקווה שכן..) אז אם הפעילות נעשת במטרה למנוע פח"ע אז כן, מותר. 3.השאלה לא כ"כ ברורה, אך ממה שכתבת והבנתי אני אשיב: אם אתה מעוניין לבדוק מס' תז של אדם אתה רשאי לעשות זאת באמצעות פנייה לניידת עם מסוף או ליומן. יכול להיות שאותו אדם שיענה לך יבקש ממך פרטים, זה נפוץ. 4.אני מבין שאתה "מורעל". אחרת לא היית שואל את זה. כעקרון, אתה לא אמור להגיע למצבים של חיפוש על אדם ו/או ברכב. אם אתה תגיע למצב כזה, זה בטח יהיה כאשר תהיה עם מישהו מנוסה שוטר או מתנדב. אגב בן כמה אתה? בנימה אישית, תן לעצמך ללמוד, להתנסות אבל רק בלראות מה אחרים עושים ורק אז תתחיל להכנס לזה. תלמד מאחרים, אל תרוץ לעשות דברים כאלה, זה חבל דק ואתה נתון לביקורת כל הזמן. זהו.

eitan490

New member
תודה ו...

אני בן 17 ואני כבר עשיתי את כל מה ששאלתי יחד עם שוטרים, אני בעיקרון פעיל מאוד אבל אני כרגע גם מפעיל מתנדבים נוער חדשים, ורציתי לדעת מה המצב שלהם בתחומים אלה תודה על התשובות. איתן

למעלה