פעילות בשבת

פעילות בשבת

איזה פעילויות אתן עושות עם הקטנים בשבת? עכשיו כשכבר קר בשביל ללכת לים או לבריכה... מחפשת פעילות נחמדה, עדיף בטבע, למשפחה עם ילדה בת שנתיים, באיזור המרכז. תודה!!

בוליפלג

New member
מתעתדת לנסות את הפארק החדש של

הרצליה, במיוחד לאחר שמתחם המגלשות שם יפתח..
הקטנה אוהבת 'אתגרים' שכאלו. פארק רעננה - מאוד ידידותי ומאוד מגוון. מלבד זאת, יכולה להמליץ על 'אוטופיה' -באיזור השרון - מקסייים. 'גן גורים' - פינת חי בגני יהודה (צמוד לסביון) זה מה שעולה לי בשעה מאוחרת זו

בוליפלג

New member
שאלות טובות,

אני יודעת שהפעוטה ה'טום בוי' שלי אוהבת את מגלשות הענק שיש בפארק בחולון, כך שנדמה לי שגם אלו יהיו טובות עבורה. באשר למועד הפתיחה - אני פשוט שולחת את אחי, שגר בהרצליה לבדיקה בכל סופ"ש שחוזר מהצבא
אעדכן לכשאדע

באיזה איזור?

אם אתם קרובים למרכז אנחנו אוהבים את פארק הירקון- יש שם הרבה מרחבים, גינות שעשועים וגם כמה חיות (בקטע של בבלי). מה שאין שם ממש זה חניה
אבל אחרי כמה סיבובים אפשר למצוא משהו קצת רחוק. אנחנו אוהבים לטייל גם בשדרות רוטשילד ובנמל ת"א, אבל זה פחות "טבע" ויותר "נוף עירוני"
תהנו!

דיינו

New member
פארקים - לא בדיוק "טבע" אבל נחמד מאוד מאוד

פארק הירקון, הפארק הלאומי ברמת גן. בפארק הירקון דרך אגב יש חניון בתשלום (גני התערוכה, מול הלונהפרק), לפעמים עדיף להשאיר שם 20 שקל (לכל היום) ולא להסתבך עם למצוא חניה. שמעתי, אך לא הייתי, שבקיבוץ גליל-ים שליד הרצליה יש פינת חי שלווה ונעימה. יש גם גן לאומי אפולוניה באיזור הרצליה - מבצר מעל הים. ואם אתם מוכנים להרחיק עד גבעת ברנר (אחרי רחובות), יש שם פינת חי מקסימה.

מירב 1984

New member
ממליצה בחום...

בנס ציונה יש פארק הספורטק שיש בוא הרבה בעלי חיים שווים כמו קופים כבשים בת יענה וכו... אפשר להאכיל אותם דרך הגדר ולהנות עם הילדים בנוסף יש המון דשא שירותים נקיים חניה נוחה וגני משחקים הכל בחינם! למי שלא היה ממליצה בחום

למעלה