פעילויות קרובות...........

פעילויות קרובות...........

הנה התאריכים לפעליות הקרובות: 3-4/3 - סמינר שני להדרכה לכיתות ט' בקיבוץ רמת הכובש. 14 - עדלאידע ישובית. 14 - מסיבת בוגרת בישוב. 15 - מבצע חרמון. פרטים אצל ועדת טיולים. 31 - טיול מודי. מי שרוצה לצאת בצוות חלוץ שיודיע לי במהקדם. אלו הפעילויות לחודש מרץ. הם ועוד מפורסמות בלוח האירועים. כנסו ותראו.

מיכלו1

New member
עוד תאריכים...

7.3-14.3- הכנות לעדלאידע, כל יום במחנה!!! 10.3- מי ש... בבי"ס היסודי להיות במחנה ב7:30!!! 27.3- 'בחירות' של הנוער במחנה ב18:00!!!

כמו הבחירות שמבוגרים.....

כי כמעט כולכם לא יכולים להצביע!!!חחח אני יכול והתוצאה בכלל לא צפויה....

עווומר

New member
אבל למה?

לא הבנתי למה עושים את זה... יעני זה לא ישפיע על כלום.... ואני חושבת שחלק מהנוער גם לא יודע על המפלגות ומה הן מסמלות.... לא בכל הבתי ספר היו הרצאות על הממפלגות וכאלהה..... קיצר מה שרציתי לשאול זה בשביל מה עושים את זה?!

Hbentzur

New member
עומר,

דווקא מכיוון שרוב הנוער לא יודע מה הם הרעיונות, אידאלים והשקפות העולם של המפלגות יש צורך לעשות אירוע כזה! בבי"ס יודעים לפעמים להעביר את הנושא בצורה משעממת למדי, ולכן חיפשנו דרך חלופית להביא את הנוער ללמוד איפה אנחנו עומדים ולאן המדינה הולכת. אז ה'בחירות' האלו שיהיהו ב-27.3 נועדו בשביל מי שרוצה ללמוד. המטרה של זה היא לא להיות מדגם מייצג או משהו כזה, אלא להבין יותר לעומק מי שולט במדינה. אני חושבת שבתור מדריכה בתנועה בעלת עמדה פוליטית, חלה עלייך ועל כל אחד בתנועה אחר החובה להבין לדעת ולחקור את הנושא... מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי, אני לא בדיוק בפוקוס אחרי יומיים עמוסים של סמינר פולין!

למעלה