פעילויות לנוער

אשירית

New member
פעילויות לנוער

התלבטתי מאוד אם לכתוב כמה מילים לנוער בישוב, במיוחד כי אני מחנכת ומלמדת מזה שלוש שנים חלק מהנוער במסגרת בית הספר. לא תמיד דברי המורה מתקבלים באהדה. ואף על פי כן החלטתי שאני מוכרחה להגיב! נוער יקר ומוערך ! האשליה כאילו בכל עיר, מתל - אביב הנחשקת ועד מודיעין הנידחת, מתקיימת פעילות עניפה המיועדת לנוער בטעות יסודה. חברי גרים בתל אביב בשכונה נחשבת ויוקרתית מאוד.כדי להגיע לסרט קולנוע על ילדיהם ליסוע באוטובוס ולפעמים גם בשניים, תלוי בבית הקולנוע אליו הם רוצים להגיע. מגרש ספורט אין בשכונתם כלל. התיכון בו הם לומדים נמצא בקצה השני של העיר ואף אחד לא מארגן להם הסעות. צריף תנועת הנוער נמצא במרחק של 20 דקות הליכה לפחות. מנוי בבריכה? יש , אבל הבריכה רחוקה והם נעזרים באוטובוסים או ב"הסעות אמא". סרטים תחת כיפת השמיים בקיץ? אין מצב. פעילות בחגים? אין חיה כזו. שמישהו בעיר יתחייב להעסיק אותם בקיץ בקייטנה כי הם מדריכים בתנועה ותורמים לקהילה? הצחקתם אותי. מדי פעם יש מסיבות אבל לא העיר תל אביב מארגנת אותם אלא הם ביוזמתם בלבד. איזה פעילות לדעתכם הישוב "חייב" לכם? כמו בכל מקום פעילויות מסוג :סרטים, בריכה חוגי ספורט ועוד ועוד דורשים מימון פרטי ונסיעה למרחק.אני דווקא רואה את חצי הכוס המלאה ואני מקווה שמי שעדיין לא רואה אותה יתעשת בקרוב.

למעלה