פעילדראמון...

Apikachu L

New member
פעילדראמון...

טוב, הפרק ניראה כאילו הם דחפו הכל כדי שאקסוימון וסטינגמון יתמזגו. ה'שיחה' בין דיוויס לקן הייתה בסדר אבל זה נישמע יותר כמו ויכוח. מה קרה לדעה של יולי? גירסאות אמריקקיות ארורות!

קורורו

New member
הייתה דעה של יולי?

זאת אומרת - בגרסבה היפנית היא התערבה? אני אוהבת את הפרק הזה. דיוויס מאוד חמוד פה. הוא תמיד חמוד. אבל איך שהוא מאמין בקן!!! נשמה טובה...

Digi Lista

New member
זה תמיד קורה בסדרות...

(אני מתרגלת לכתוב מהר בוורד ולהעתיק להודעה...אני מקווה שבקרוב אני לא אצטרך את השיטה הזאת ואוכל לכתוב בלי שתפוז יתקע לי כשאני רק מתחילה לכתוב או יותר גרוע באמצע הודעה ארוכה...) שכשעומדים ומתווכחים/מדברים האויב מסתכל ונהנה מהחיים,גם בפאוור ריינג'רס למשל עד שהזורדים באים או עד שהם מחליטים לשנות צורה אני כאויבת הייתי מכה בהם,הבעיה שאז לא הייתה עלילה... דיוויס מתוק,אתמול הוא הוכיח(שוב)שאין עליו והיום בכלל הוא שלט כול הפרק,אני לא יודעת למה התכוונת יאנה ולכן אני לא יכולה להגיב בצורה עניינית וממוקדת אבל ממה שאני ראיתי בפרק הזה יולי בהחלט לא החלטית,אתמול היא רצתה שהוא יצטרף,היום היא לא בטוחה,וגם טי.קיי היה היום דיי נחרץ אחרי שאתמול הוא באיזשהו אופן הסכים עם דיוויס... ועדיין,מה הם היו עושים ללא דיוויס והאמונה שלו? הסטירה אדירה-כמו שזכרתי...כמה טוב שיש עוד כמה בדרך

קורורו

New member
חחחח יולי וקארי... ו... טוב - לא

זוכרת עוד סטירות... המקרים הלאו של הפאוור ריינג'רס כל כך נכונים. זה פשוט... בבעעע!!!! כאילו מה - מיסמרו אותו לרצפה לבינתיים? הוא משייף ציפורניים או משהו??? לא משנה. הם באמת שינו את עורם היום. כולם חוץ מקודי ודיוויס (קודי עדיין לא מוכן לשמוע את קן - ודיוויס לר מוכן לקבל לא כתשובה
. אבל כל השאר - השתנו כמו לא יודעת מה!!! יולי וטי.קיי, שנראו די בטוחים לגביי קן - לא היו מוכנים בכלל לשמוע את דיוויס!!!! וקארי בכלל נעלמה לי שם...

קורורו

New member
כן.... משום מה אני זוכרת רק שלוש...

אבל אם אני לא טועה מרביצים לקן פעמיים...

star_female

New member
דייויס לקן,

(בהמשך
ים לפרקים הבאים מן הסתם) יולי לקן, יולי לקארי, נראה לי שהיה גם משהו בין אנג'וומון וליידי-דווימון שצינזרו... מסקנות? יולי אוהבת לתת סטירות. וקן באמת הביץ' של כולם. XD

קורורו

New member
אאל תשכחי את הסטירה של ../images/Emo58.gif

קארי ליולי ("את מוציאה את הרע שבי") ואז סילפימון מופיעה

Goggle Girl

New member
סטירות בדיג'ימון = המגף של ג'יימס

בפוקימון. תמיד לאחר משהו שקשור בזה יש התפתחות XD

star_female

New member
פספסתי חצי פרק

מה שאומר שהגעתי בדיוק בזמן לחלק הטוב XDD *_* הסטירה!!~~ זה היה טוב כמו שזכרתי... לראות את דאי צועק על קן וקן לא יודע מה הוא אמור לעשות ומבין שהוא חייב לעבוד עם דאי כדי שאף אחד לא יהרג... ואז דיוויס מרגיש את הלב של קן ופאילדראמון נוצר... *_* אחד מהפרקים הטובים. קן מראה את מיטב הנטיות ההתאבדותיות שלו XD דאי מחזיר אותו למצב של חשיבה בהגיון וקן מבין שדאי באמת רוצה להיות חבר שלו... ^_^ ואה... סקרין קאפ מהפרק XD תהנו.

אהבתי שדיוויס אמר לקן ככה:

"צא כבר מהפוזה של הזאב הרשע" "כוונתך זאב בודד" "כן התכוונתי בדיוק למה שהוא אמר!" זה היה חמוד. ובאמת הגיע הזמן שהוא יצא מהפוזה הזאת

קורורו

New member
חחח...

ככה זכרתי את הפרק הזה. בגלל הציטוט! אני מחכה לפרק הזה - רק בגלל המשפט
. וזה לא פוזה. הוא לא מנסה לשחק אותה הזאב הבודד, הוא פשוט מפחד שאם הוא מתקרב יותר מדי, הוא ייפגע, או יפגע. כמו שקרה עם סאם, וורמון. והוא מרגיש אחראי על כל מה שקרה בעולם הדיגיטלי, הוא לא רוצה שמישהו ייפגע בניסיון לתקן את מה שהוא גרם.

Goggle Girl

New member
חחחח כיוון שאני בשוונג של אוונגליון

יש שמה משהו שמתאים כאן. קוראים לו דילמת הקיפוד. לקיפוד הרי יש קוצים, וקוצים כואבים. אז ככל ששני קיפודים מתקרבים זה לזה הקוצים פוגעים בהם יותר. הנמשל: ככל שבני אדם יתקרבו יש חשש גדול יותר לפגיעה ולכן יש דחף להתרחק מהם, לא לפגוע בהם ולא להיפגע בעצמך

למעלה