פעולת צבע...

Hilaloosh

New member
פעולת צבע...

אני צריכה עזרה... אני ממש ממש צריכה רעיונות למשחקים לפעולת צבע... אנחנו עושות 1-טוויסטר/פלונר (איך שאתם קוראים לזה) עם גואש... 2- תופסים קו שמציירים עם הידיים... 3- מתחלקים לזוגות, אחד בכל זוג עוצם את העניים... ולוקח מכחול והוא צריך לצייר לבן זוגו שפם... אם יש לכם עוד רעיונות... תרשמו לי בבקשההההה זה ממש ממש ממש יעזור לי!

Hilaloosh

New member
מק../images/Emo78.gif

בבקשההההההההההההההההההההההה אני ממש ממש צריכה עזרה....

tuty fruty

New member
יש לי עוד כמה

1. תופסת צבעים. 2. ואפשר לעשות מין קולאז כזה שכל אחד לוקח גואש בצבע שהוא אוהבת וטובל את הידיים שלט בזה ושם על בד ערבי או על בריסטול עד שיוצא תמונה יפה כזאת ואפשר לתלות אותה במועדון. 3. אפשר לשחק סלט פירות רק במקום זה סלט צבעים או משהו כזה..

Hilaloosh

New member
../images/Emo25.gif תודה רבההההההה../images/Emo24.gif

איזה כיף זה כשיש אנשים נחמדים בעולם

tuty fruty

New member
נכון וזה באמת חבל שהמון אנשים פה לא

עוזרים.. שלחתי הודעה לפני שבוע שעדי הגיבה עליה שביקשתי סיפורים,פינוקים,ומשחקים ופעולות ואף אחד לא עזר וחבל וזה לא שביקשתי משהו ספציפי שקשה להשיג אלא כל מה שיש ואף אחד לא עזר... בקיצור נמאס לבקש פה דברים כי תמיד צריך להתחנן שיעזרו פה וזה לא פעם ראשונה שביקשתי משהו ולא עזרו לי.

mishmishi

New member
זה לא ממש נכון מה שאת אומרת...

דווקא עדיף שתבקשי משהו מוגדר יותר כלאנשים פה יש כוונות טובות.... הם פשוט עצלנים. הרוב ישלחו משהו 1 או מקסימום 3 דבברים כי פשוט אין להם כח. אם תגדירי את עצמך יותר או בכל אופן תפרטי יותר על מה שאת רוצה- אני מבטיחה שהתוצאות יהיו שונות. והילה מצטערת שלא כתבתי לך כלום... רק עכשיו נכנסתי לפורום אחרי איזה... הבוקר..חחחח טו אמממם..... תמציאי להם איזה משחק אסוציאציות כזה ותשאלי לדוגמה: "איך הייתם מגיבים אם צעירה בלונדינית הייתה הולכת מולכם ברוח לבושה בשמלת מיני אדומה קצרצרה ומחשוף אדום" ואז תשאלי: "הייתם מגיבים אותו דבר אם זאת הייתה ג'ינג'ית שלובש בדיוק את אותה השמלה אבל בלבן?" לדוגמה... ל מיני כאלה וכדומה.. חחח

tuty fruty

New member
לא ביקשתי יותר מדבר אחד או שניים

אז שהרוב ישלחו לי 1 או שתיים או שלוש לא ביקשתי לעולם את כל המשחקים שאתם מכירים או את כל הפינוקים שיש לכם

סופשבוע אני אשלח לך את כל המשחקים

ששיחקנו בכל המד"צים הייתי א. משחקים פשוט אין לי זמן לחפש את המחברת כרגע סורי..

roikeman

New member
היא באה לבדוק תגובות אחרי שעה

מה היא מצפה שהיו לה תגובות? זה פורום ובפורום מבקרים (לרוב) פעם ביום.. או פעם ביומים. או במקרה של כמה ילדים שאני מכיר פעם ב30 שניות :)

fresh mishmesh

New member
פיינטבול מטורף בסוף הפעולה...

להגיד להם לבוא עם בגדים שאפשר ללכלך ולחלק אותם לשתי קבוצות לתת לכל קבוצה פח מלא במים עם גואש, ומספר די גדול של שקיות אוכל כאלה ואז הם הולכים מלחמה, ומעיפים אחד על השני שקיות צבע... זה יוצא משעשע, מנסיון (השתתפתי, לא הדרכתי כזה מבצע)

Hilaloosh

New member
תודה.. אבל...

קראתי את זה רק עכשיו והפעולה הייתה כבר... בעצם טוב שקראתי את זה רק עכשיו... עוד היינו עושים את זה... וזה לא היה עושה טוב... אחרי שעשינו טוויסטר לא חשבנו על זה שכל הרגליים שלהם יהיו מלאות צבע.. וכל הידיים ובעצם כווולםםם יהיו מלאים צבע... בקיצור.. סוף בפעולה... הרצפה כבר לא הייתה לבנה כ"כ.... היא הייתה יותר בצבע... אמממ ירוק, ורוד, סגול, חום, שחור, כתום ועוד כל מיני גוונים שנוצרו... והם לא יותר מידי נהנו... ואני עוד יותר לא! וגם זאת שמדריכה איתי... אוף.. לא היה כייף! וזה פעולת צבע... זה צריך להיות אחד הדברים הכי כייפים!!!!!!!! אוף
|מבואסת|
בקיצור... המלצה ח-מ-ה... אל תעשו פעולה צבע... לפחות לא אם אתם מדריכים ד.... הם ילדים קטניייייייים... אני רוצה להדריך ו...

הילה מותק../images/Emo70.gif

תכתבי את התכנון של הפעולה באתר... יכול להיות עם קצת שינויים לצאת דווקא טוב!! שלפחות יהיו לאנשים אחרים גם רעיונות... בא לך?!
תכתבי בסוף הערה אולי מה לא הלך לכם ולמה את חושבת וכו'... אבל תעלי אותה... בבקשה

למעלה