פעולת פתיחה (דחוף..)

tessler

New member
פעולת פתיחה (דחוף..)

צריך פעולת פתיחה לשבט הרא"ה.. כבר חשבנו על נושא של גיבוש... ויש כבר רעיונות... * יש את הפעולה ששואלים כל מיני שאלות ואז אם אף אחד לא מרים את היד (שזה אומר "כן") אז כולם מקבלים סוכריות ואם רק מספר אנשים ולא כולם אז מי שהרים מקבל סוכריה/ שתיים.. ואם כולם מרימים אז אף אחד לא מקבל... *) אני צריך לפעולה הזאת שאלות.. פשוט אנחנו לא מצליחים לחשוב על שאלה... *) אני צריך גם סיפור שקשור לגיבוש.. שקשור לתלות של אחד בשני.... *) ואני צריך דרך להכיר אותם בשמות..(דרך בוגרת ולא שם+ שם של חיה...) תודה לעוזרים...

נראה לי...

יש כזה... *עמודים קבוצה של אנשים במעגל ויושבים מכופף וצריכים להרים ביחד חישוק, אבל שכל אחד שם רק אצבע אחת מתחת לחישוק... *עומדים אנשים במעגל עם ידיים מחוברות ויש חישוק בתוך המעגל וכל אחד צריך להעביר את החישוק בלי להפריד ידיים, וצריך להגיד תוך - כדי משהו טוב על החבר ליד.

בקשר לשמות-

אולי שם ותכונה שלו שמתחילה באותה אות? זה לא שטחי, וזה נותן להכיר אותם קצת (ממש קצת) יותר... סתם רעיון שעלה הרגע..

tessler

New member
תודה רבה ....

אם אפשר להתיחס יותר ל2 הבקשות הראשונות...

isilme

New member
../images/Emo205.gif

תעשה להם משחק כזה- כל אחד אומר תכונה טובה של מי שיושב מימינו, ומשהו שמפריע לו אצל מי שיושב משמאלו עשינו את זה בכיתה, וזה היה ממש טוב, שמנו את הכל על השולחן והתמודדנו עם כל הבעיות, וגם זה גרם לנו להכיר אחת את השניה טוב יותר... (אתה גם יכול לשחק עם זה.. נגיד שכל אחד יגיד על עצמו, אם אתה מפחד שמישהו יפגע...) סיפור על שיתוף פעולה יש את הסיפור הזה על החמורים... אם אני אמצא אני אסרוק את זה.. אבל זה טיפה מטושטש... בהצלחה

tessler

New member
תודה רבה...

אחלה סיפור אם את יכול לסרוק לי אני ממש אודה לך... אם יש עוד מישהו שיכול לעזור בקשר לסיפור ולשאלות אני אשמח....

למעלה