פעולת חלומות...

נועלית

New member
פעולת חלומות...

אני מתכננת לעשות פעולת חלומות... וחשבתי על כמה דברים.. אבל הייתי מאוד שמחה אם מישהו יכתוב לי רעיונות לפעולה כזאת... תודה ואוהבת...

fresh mishmesh

New member
שי עשה משהו כזה במיונים...

אבל הנה עוד כמה הצעות- פלקטי התייחסות בנושא חלומות (האם אתה מאמין שחלומות בסופו של דבר מתגשמים, האם אי פעם חלום שלך התגשם, על מה חלמת ולא הצלחת להשיג וכו' וכו') מוזיקת רקע מאוד רגועה ונעימה כזאת (בשר הטבעות יש כמה כאלה, גם לאניגמה יש), אווירה רגועה- חדר חשוך שמואר רק בעזרת נרות, ריח טוב בחדר- אולי של קטורת אפשר גם לעשות מין מדיטציה כזאת... קטע של רגיעה (זה עם הכדור שמטייל בכל הגוף יכול להתאים פה מאוד) לשתף את הקבוצה בחלום הכי גדול שלך- זה יכול להיות השיא של הפעולה... בקורס מש"צים עשו לנו מין ק' כזה- "חלום בראי המציאות", והקבוצה שלנו כ"כ שיתפה פעולה, שפשוט שפכנו שם את הלב בצורה כ"כ מדהימה ומרגשת (עדי יכולה להעיד)- וזה גם ממש מגבש את הקבוצה- לדעת פרט כזה עמוק ו"סודי" כביכול מהחיים של חבר לקבוצה- זה גם יכול לשנות ב-180 מעלות את הדיעה המסויימת על אותו חבר קבוצה... בקיצור- אחלה רעיון לפעולה!

שקסי

New member
ניצני... מיונים... משצים... זכרונות

אכן כך! אם עושים את הפעולת חלומות היא יכולה להיות הדבר הכי מגבש, מרגש ומשתפך שיש.... לנו במשצים זה היה המדהים- כו-לם בכו... והיה כ"כ נפלא... נורא חשוב שתיהיה גם הרגשת ביחד... חשוב להיות זמן מתאים וגיל מתאים לחניכים... והכי חשוב- בסטלה- בפנאן.... מוזיקת טאי צ'י או מדיטציה... אם רוצים יש מלא תרגילים-( ראה ערך מיונים ק' של עדי) ביוגה או טאי צ'י שאני יכולה ללמד אותך...פיתחתי גם בזה מומחיות... שיהיה יום נפלא! והכי חשוב- האושר הוא הדרך!

קשתונה

New member
לנו עשו פעולת חלומות מעולה!!!

שאלו אותנו מראש מה החלום שלנו...ואז בפעולה הביאו לנו מלא חומרי עזר (שמותאמים ודואגים שיהיה הכל לכולם) נניח- שלד של אהיל ישן שישמש לקסדה של אסטרונאוט כי מישו חלם להיות אחד כזה. בקיצור כל מני!! זה מגניב ונחמד ואז נגיד תורי...אז אני יוצאת החוצה בינתיים כולם מכינים לי את החלום שלי, ובגלל שהיינו טרומ"פים אז עשו שיחה עם כל אחד בזמן הזה

just stav

New member
ולנו אני :)

תגיד, שי, של מי היה הרעיון בהתחלה? שלי או שלך?
יום טוב לכולם Love סתו

kedeman

New member
לחלוטין שלי

לא דיברתי איתך לפני שחשבתי על זה זה רעיון שהשתמשתי איתו בשביל ישיבת צוות מטודית במעגן מיכאל בהתחלת השנה אז השתמשתי ברעיון כי הוא מגניב (וכי הצלחתי לחשוב איך לכתוב אותו לפי ההנחיות בדף המעצבן)

kedeman

New member
קודם כל אווירה

משהו מסטול כזה חדר חשוך, נרות, מוזיקת רקע רגועה (לניצן היו הצעות) על הריצפה שמיכות, מזרונים נותנים לכל הקבוצה לחכות בחוץ, אפשר לפני שנותנים להם להיכנס לאסוף את כולם ולספר להם שהם הולכים להיכנס לעולם הדמיון, מקום שהכל אפשרי בו (אפשר לפתח את זה לפי דמיון) מכניסים אותם לחדר (אופציה - להכניס אותם אחד אחד כשהם עם עיניים עצומות ואז כשכולם בפנים לבקש מהם לפתוח את העיניים ביחד) אפשר בשביל לגרות להם את הראש לשים באמצע החדר חבילה עטופה (בפנים שמים איזה פרס - שוקולד או משהו כזה) ושואלים את כל הקבוצה מה יש בפנים שואלים אותם שאלות על חלומות - מה החלום הכי גדול שלכם, איפה אתם חולמים להיות, מי נערת החלומות שלכם, מה חלמתם בלילה, מה החלום הכי רע שחלמתם, חלום טיפשי וכו בסוף שואלים מה הם חושבים שיש בתוך החבילה (אם שאלת בהתחלה אפשר לשאול אם מישהו חולם שיש שם משהו אחר - חשוב שכל אחד בקבוצה יגיד, או לפחות לשאול כל אחד) ואז פותחים ונהנים.... סוף

למעלה