פעולת בריכה..

spraizler

New member
פעולת בריכה..

רציתי מחר לעשות פעולת בריכה לחניכים.. אבל אף פעם לא עשיתי פעולה כזאת ואני לא יודע ממש מה לעשות שם.. אני אשמח להצעות ורעיונות.. תודה

אוקי...

מירוץ שליחים בשתי קבוצות עם חולצה. מחלקים את החניכים לשתי קבוצות א וב ואז חצי מקבוצה א עומדת בתור בצד אחד של הבריכה וחצי בצד השני מול החצי השני וכך גם קבוצה ב. החניך הראשון מכל קבוצה לובש חולצה כחולה ובהזנקה הוא שוחה לצד השני ומעביר לחניך הראשון בתור של הקבוצה שלו מצ שני הראשון מקבוצה א מעביר לראושון מקבוצה א בצד שני וככה הוא מעביר לו את החולצה הוא לובש אותה ושוחה לצד שני וככך הלאה... העברת הקבוצה בעזרת גלגל וחבל... מחברים גלגל לחבלועיים תחרות שמישהו מבחוץ צריך למשוך מישהו מבפנים שמחזיק בגלגל... חפש את המטמון זורקים מטבעות שוקלוד למים והם צריכים לחפש... פרמידה במים בשתי קבוצות שמחזיקים אחד את השני על הכתפיים אבל רק אם הם מספיק גדולים.... טצ' דאון במים עם כדור... זה מה שעולה לי כרגע....

נ ו ם

New member
נראה לי קצת סיבוך להוריד/ללבוש

חולצה כחולה כשהיא רטובה. אפשר לעשות מרוץ שליחים עם משהו אחר, שמחזיקים. יש גם "מירוץ שליחים" של צלילה, שתי קבוצות כל קבוצה בשורה. הראשון צולל כמה שיותר זמן שהוא יכול בתוך המים (נשאר באותו מקום כאילו, לא למרחק) כשהוא יוצא זה שאחריו צולל וכן הלאה. הקבוצה שמסיימת ראשונה מפסידה.

לא בטיחותי...

צלילה זה לא בטיחותי! מנסיון... כשיש לך תמריץ לצלול הרבה ולחץ חברתי זה וואחד תמריץ אתה לפעמים עובר בקצת את כמה שאת יכול ומנסיון באיזשהו שלב של צלילה אתה מפסיק להרגיש שחסר לך אוויר קיצר 2 תחרויות למדתי על בשרי ובשרי חניכי שאסור לעות צלילה ושתייה.... צלילה פעם אני ואחי התחרנו וממש רציתי לנצח ובאיזהו שלב כבר מפסיקים להרגיש שחסר אוויר ולא יצאתי עד שאחי ראה שאני לא יוצאת ומשך אותי אחוצה קצת ירוקה (-: בגלל זה אני כל כך חכמה היום... כנראה שמתו יל כמה תאים.. ותחרות שתייה עשיתי עם החניכים במחנה וילדים בכיתה ג' אחרי שהם שותים ב22 דקות ליטר וחצי הם ממש אבל ממש לא מרגישים טוב.... אני אחפש לך עוד דברים שחר.... ולגבי החולצה... זה הקטע בעינין במיוחד אם היא אארוכה אבל חשוב להביא חולצה גדולה תעלה על כל החניכים....

fate spinner

New member
קדרים באים בבריכה

וכדאי לוודא לפני שעושים פעוהל כזאת שכולם יודעים לשחות

spraizler

New member
מגניב.. תודה רבה..

באמת לא הכרתי את מה שאמרתם (חוץ מקדרים).. ורעי נעשה את זה בתנאי שלא יהיו שם אנשים אחרים.. והם איזה 14 איש.. הם יותר מדי.. אבל נראה.. אני מחפש דברים יותר בסגנון שענבר (נכון?) אמרה..

למעלה