פעולה בלי קרב

אודו

New member
פעולה בלי קרב

שלום קצת קשה לי להעביר פעולות בהם יש שתי קבוצות שעושות תחרות. החניכים מאוד נהנים אבל לי זה די קשה ומתסכל לשמוע אותם צועקים ורבים. חשבתי עם כך אולי לעשות פעולה בא אין ממש "מלחמה" בין שתי קבוצות אלה מאין צורך בשיתוף פעולה בין שניהם. הם בכיתה ז' כך שאין בעיה עם הבנה. אני רוצה גם משהו חינוכי. אז אם למישהו יש איזשהו רעיון או חוט של רעיון אז שבבקשה יתן לי.

driftwoodstav

New member
אני אשמח לעזור

אתה יכול לעשות חפש את המתכון! תחלק אותם לשתי קבוצות ולכל קבוצה תתן איזה 5 משימות או שתתן להם פתקים ותעשה חפש את המטמון שכזה. ברגע שהם מסיימים את כל המשימות/מוצאים את כל הפתקים אתה נותן לכל קבוצה משהו למתכון על כל משימה/פתק שנמצא. ואז הם צריכים להכין את זה! הקאטץ' הוא שאי אפשר להכין את המתכון בלי שהם ישתפו פעולה ויערבבו את כל החומרים! אני ממליצה על פונדו שוקולד (כן נועה'לה...טראומה...). אתה בטח מכיר, אבל בכל אופן- לוקחים שווקולד, חמאה וחלב ומחממים ומערבבים עד שהשוקולד נמס, אחרי זה לוקחים בננות ותפוחים ותובלים בשוקולד! וזה יוצא ט-ע-י-ם! סתיו

אממ.. רעיון-

אתה יכול לעשות פעולה שכולה בנויה ממשימות של שיתוף פעולה- כמובן ש הכל בנוי על מספר חניכים נגיד המטרה של הקבוצה זה לנצח את השעון (עשינו את זה פעם אחת אצלנו בשבט) עשינו מן חפש את המטמון והוא היה מפוזר בכל העיר וחניכים באמת היו צריכים להביא לנו עדות כלשהיא שהם באמת היו בעיריה ובמגדל מים וכל מיני מקומות מממש מפוזרים ופה באמת נכנס הקטע של לעזור לאלה שקשה להם ולעשות את זה כקבוצה... או אתה יכול לעשות סתם משימות שיתוף פעולה תחת סיפור מסגרת שעל כל משימה שהם עושים הם מקבלים חלק בפאזל שכתוב עליו משהו אם אתה צריך רעיונות למשימות אני אשמח לעזור דניאל

פעולה מועדפת עליי- פעולת פאזל

המטודה היא משימה משוטפת- להרכיב את הפאזל!! ציוד: כרטיסי משימות פאזל שהכנת מראש עם או א. טקסט מוכר שאנחנו רוצים להעביר איתו את הפעולה או ב.סמל התנועה או ג. סתם הימנון של הקבוצה המשימות יכולות להיות מה שבראש שלך, בהתאם לנושא, כך גם הטקסט, בהצלחה!!!!

rinani

New member
פעולה

לי הייתה פעולה לא מזמן שהלכה ממש טוב והיא דורשת רק שיתוף פעולה אולי זה יכול לעזור לך : זה נקרא פצצת זמן קובעים זמן מוקצב ובזמן הזה נותנים מלא משימות שנקבעות מראש למשל:לבנות פרמידה אנושית או לבנות מאבנים את כל השמות של חברי הקבוצה עם החניכים מצליחים לעשות את כל המשימות בזמן שקבעתם אז נותנים להם פרס ואם לא אז הם נותנים לכם. ה ויש עוד משחק שנקרא בית חולים לכל חניך מחלקים מגבלה למשל חסר יד חסר רגל ואז נותנים משימה והם צריכים לבצע אותה יחד עם המגבלות אני מקווה שזה יעזור רנה

למעלה