פס רחב או בלוף גדול?

comodh

New member
פס רחב או בלוף גדול?

בדקתי את קצב הגלישה וההורדות במספר ספקי פס רחב והתברר לי שאף אחד לא עומד בקצב המובטח שנרכש על ידי הלקוחות. החברות נותנות מספר שעות חיבור חינם לצורך בדיקה לפני התחברות. מלבד בדיקת קצב הורדת קובץ גדול (ע"י DAP למשל) ישנו אתר אמריקאי שמודד את רוחב הפס: http://tech.msn.com/internet/speedtest.asp כך בעצם ניתן למדוד את רוחב הפס שמספקת החברה לא רק לאתרים ישראליים אלא לעולם. בבדיקה שלי עלה שקווי זהב נותנת שירות הכי קרוב למה שהבטיחה. בד"כ המספר המתקבל הוא סביב 400KB לשניה (כשהובטח לי 500KB). הצטרפתי כעת למבצע YES WOW והתברר לי שבזק בינלאומי שמבטיחה 500KB במסגרת המבצע מספקת בפועל רוב הזמן רק כ-200KB ! כמו כן חברות ישראסרב ואקוונט מספקות קצב נמוך. עד מתי ימשך השוק הפרוע הזה? למה אין פיקוח? מדובר בשוק שגובה כ-2500 ש"ח לשנה מכל מנוי! וכל דכפין יכול להכריז על עצמו כספק קו רחב ולמכור מנוי בלי שיתחיב לעמוד בתנאי השרות שהוא מבטיח. לדעתי מגדילה לעשות בזק בינלאומי בעיסקה המשתפת את בזק ו-YES בחוזה אחד מאד מפתה במחיר אך שאינו מקיים את מה שהבטיח. אנא פעלו לחשיפת תרמית זו שהיקפה מאות מליוני שקלים וכפו פיקוח של משרד התקשורת להבטחת עמידה של ספקיות האינטרנט בהבטחות המפוצצות שלהן! תודה - משה, לקוח מתוסכל

1337hAx0r

New member
פס רחב

באינטרנט של יס ואו הם מבטיחים עד 0.5 mb מקסימום! מקסימום זאת אומרת לאתרים מהירים בארץ ולא בחול,לי יש אי די אס אל 1.5,ומאתרים גדולים בארץ אני מוריד אף במהירות יותר גבוהה,בחול המצב שונה והמהירות הממוצעת כשאין עומס היא כ 700 kbps חשוב לציין שהנתונים הם קילו ביטס בשניה ולא קילובייט!!!!! כידוע בבייט אחד יש שמונה ביטים אז המהירות כפי שאתה רואה אותה בחלון ההורדה של האקספלורר היא לחלק ל 8 מהמירות הזאת (הכל בערך כמובן)

למעלה