פס בודד אחד

דבי 8

New member
פס בודד אחד

זה מה הראיתי אתמול, וכמה שחיכיתי שאולי יתווסף לו עוד קוון - כלום. אז ככה מיום שבת אני במיטה חולה: עם חום וכל הנלווה וכמו שסיפרתי היה לי מחזור של יום וחצי והפרשות חומות מוזרות ובעודי קונה אנטיביוטיקה קניתי גם ערכה ורק אתמול בערב עשיתי את הבדיקה ואת התוצאות אתן יודעות. היום סוף סוף קמתי מהמיטה ונכנסתי להתעדכן והאמת שדי משעממם לי כבר בבית.

קובולט

New member
דבי../images/Emo24.gif

זה זמן מצוין לתת לגוף לנוח יש פה הרבה אקשן הבוקר אז את במקום הנכון כמה ימי איחור היו שעשית בדיקה? ואני אצטט את הרופא שלי" בדיקות ביתיות אמינות רק שהתוצאה חיובית בתוצאה שלילית ואיחור צריך גם בדיקת דם" מעודד נכון אז תנסי והכי חשוב תרגישי טוב

tooltool

New member
קודם כל- החלמה מהירה../images/Emo39.gif שנית

אולי הסימנים של יום וחצי הפרשות חומות זה השתרשות? כמה זמן עבר מהאיחור במחזור ועד לבדיקה? יכול להיות שהחום והמחלה משבשים את התוצאות... מה שזה לא יהיה, שתרגישי טוב כמה שיותר מהר ובינתיים תהיי איתנו פה. לא משעמם פה, אהה?!

דבי 8

New member
זה היה מוזר

קיבלתי מחזור (לא יודעת האמת אם זה מחזור) בדיוק אחרי 28 יום, היו דימומים די שונים במשך יום וחצי - וזהו. ובין לבין היו הפרשות חומות , אז אני לא יודעת אם זה מחזור או השתרשות מוזר נכון????

דבי 8

New member
זה מוזר

היו דימומים בדיוק אחרי 28 יום שנמשכו יום וחצי ומאז כבר שבוע יש הפרשות חומות מעטות. כל הזמן פחדתי שאם יש הריון אז הכדורים הרבים שלקחתי ישבשו משהו

mayashu

New member
הי דבי

אני שמחה לגלות שלא רק אצלי... גם לי הופיע דימום קל אחרי 30 יום ואח"כ התחלף בהפרשות חומות. בבדיקה ביתית קיבלתי פס אחד אבל החלטתי לעשות בדיקת דם ביום ראשון כדי להיות בטוחה. אולי תעשי גם? (רוצה שנלך ביחד?...) בהצלחה בכל מקרה!

דבי 8

New member
אמא'לה אני פוחדת../images/Emo59.gif

איזה כיף לדעת שאני לא היחידה שדברים מוזרים קוראים לה. מחזיקה לך אצבעות (האמת שגם לי)

mayashu

New member
ואני רק רוצה להוסיף - אל פחד!

אני באמת חושבת שהכל לטובה, וגם אם הדרך קצת מוזרה התוצאה בסוף תהיה מקסימה. אני אעדכן אתכם ביום ראשון, אבל בינתים סוף שבוע רגוע וחג שמח וטעים!

למעלה