פס אחד

• פותח הנושא vally
  • פורסם בתאריך

vally

New member
פס אחד

היום בבוקר עשיתי בדיקה ביתית ויצא פס אחד. אבל המכשפה עוד לא הגיעה, מה שדוחה את המטרה - לנסות שוב. נמאס לי ממירוץ הזה, רציתי לקבל שני פסים. הכל חרא, יש לי כאבים למטה, חשבתי אלה סימני הריון.שכבתי כל החודש כמו מפגרת עם רגליים למעלה אחרי כל פעם שעשינו את זה כדי שייקלט... בא לי לבכות...

כמה זמן המחזור מאחר?

אולי עדיף לחכות עוד יומיים ואז לעשות שוב בדיקה מחזיקה לך אצבעות מקווה שזה זה

זוג חדש

New member
אחת הסיבות שלא התפטתי לעשות בדיקה

ביתית, היא החוסר וודאות שאת נמצאת בו כעט. אני לא יודעת כמה זמן מאחרת לך הווסת, אבל אולי כדאי להידקר פעם אחת ולדעת בוודאות??? ובכל מקרה, אל תספידי עדיין את הנסיונות של החודש. חייכי - הכל כבר יסתדר

זוגית...../images/Emo171.gif

זוגית, איך את כזו
גם אם, חלילה, פוגעים בך את מחייכת
כל הכבוד לך
אני החלטתי לתת לך תפקיד בפורום (סליחה מנהלות...): את אחראית על אבקת האפטימיות
תודה שאת פה. וסליחה שהתפרצתי להודעה אחרת...

זוג חדש

New member
תודה מתוקה

האחראי לאופטימיות הגדולה שלי בחיים זה האחד והיחיד בעלי המקסים. בלעדיו לא הייתי כזאת. הוא פשוט גורם לי לראות הכל באור ורוד ותמיד לנוסת ולמצוא את הטוב שיש בכל אחד ובכל דבר שקורה. אני שולחת לכולן ממושבי הצנוע המון אופטימיות ושמחת חיים יותר ממה שיש לי. אני חייבת לציין - זה משפר פלאים את החיים. זה עושה לי כ"כ טוב שאני רואה את הדברים באור ורוד. הלוואי שכולם היו כאלו היו לנו הרבה פחות בעיות בחיים.

sipor

New member
vally היקרה

רגע.. למה להשתמש בשמות גנאי.. ועוד על עצמך ! תשמעי.. לפעמים לוקח קצת זמן לגלות ולפעמים זה באמת נכון ולא מצליח.. כל חודש יש סיכויים קטנים למרות שעשית את כל מה שצריך. מילת המפתח להצלחה היא אופטימיות ו... תקווה וכמובן.. לעשות את כל מה שצריך. קודם כל אנחנו איתך ולא קרה כלום! קחי נשימה עמוקה ותחשבי על כל הדברים הטובים היכולים לצאת מזה. ולא על הרעים. לדוגמא 1. חודש פחות לדחות את הבחילות. 2. אפשר לשתות לאכול ולעשן ולבלות ולהשתולל כאוות נפשך. 3. לא צריך להידקר לרוץ לרופאים ולהשתגע.. הרי חם בחוץ אין כמו בבית. 4. אפשר להמשיך לחגוג בלי חשבון !!! ולא לדאוג.. 5. יש לך עוד חודש שקט לישון בלי שאף אחד צועק בלילה.. ועוד מלא מלא סיבות... שבטח תמצאי... יש גם כמובן סיבות למה כן, אין לי ספק אחרת לא הייתי שם... אבל שלא תחשבי שכל המחשבות האלה לא רצים בראש לאישה בהריון, לא הכל מתוק וורוד.. נכון, את במילא תצטרכי לעבור את זה.. אז זה בסדר להתאכזב ולצפות אבל לא בסדר לחשוב שלילי על עצמך ולהתייאש. קדימה, עדין לא סופי שום דבר תחכי עוד יומיים ואם עדין מאחר תעשי בדיקה שנית... יש עוד תקוות ועם לא.. פתחו פה מחזור מיוחד של יוני במיוחד עבורך. למה לך לא להיות עם כל החברה... טוב , אפסיק לקשקש.. קבלי חיבוק חם.. וקדימה להמשיך.. לא קרה כלום.. רק כל הסיפור בהכי נורא שלו נדחה.. וגם זה לא בטוח הרי המכשפה עדין לא באה !!! ופה יש מקום לאופטימיות זהירה.

vally

New member
בנות מקסימות אתן עשר!!!!!!

תודה רבה לכולכן על התמיכה. אתמול לא הצלחתי להכנס לפורום אחרי שפרסמתי הודעתי העצובה. אתמול הייתי אצל רופא נשים. שלח אותי לעשות בדיקת דם HCG, אבל אני כבר לא בונה על זה ומחכה שהמחזור יתחיל כבר. אתם יודעים על מה חשבתי היום בבוקר? אסור לרחם על עצמי, לחשוב איזה מסכנה אני ולמה זה לא קורה לי. כי כשאני מתחילה לרחם על עצמי,אני סתם הופכת להיות עצובה ואחרים גם מרגישים עצב. וזה לא עוזר למצב. כך שהים אני לא אחשוב על זה יותר. מאחלת לכולכם יום כייפי, שיהיה לכם אחלה סופשבוע ושנעבור כולנו ביחד בקרוב לפורום אחר - הריון ולידה.

אם המחזור עדיין מאחר

עדיין ישנה אפשרות שבדיקת הדם תראה לך הריון אולי עשית בדיקה ביתית בפרק זמן שהוא נמוך מ-12 יום מאז הביוץ ובגללה הבדיקה הראתה שאין הריון. הבדיקות מזהות הריון רק בפרק זמן מעל 12 יום מהביוץ תהיי אופטימית! מקווה שתגלי הפתעה בתוצאת בדיקת הדם

זוג חדש

New member
לא להספיד !!!

נחכה לתוצאות של הבדיקה יחד איתך, עם אצבעות מוחזקות, חזק חזק. והלוואי שטעית!

vally

New member
ובכן לא טיעתי וזה מגיע

מה אני אגיד לכם בננות? הנה זה מתחיל להגיע, אני רואה את הכתמים הראשונים. אז נכון שלא יצא לי הפעם, אבל מרב שהתחלתי לדאוג שזה לא מגיע אני כבר שמחה שזה בפתח הדלת מה שמקרב אותי לפעם הבאה. אז אין טעם להתקשר לגבי בדיקת דם שעשיתי הבוקר. תודה לכוווולם על האכפתיות. מאחלת לכולם בדיקה חיובית חודש הבא.

זוג חדש

New member
כל הכבוד על הרוח האופטימית

זה אכן מקרב אותך לפעם הבאה ואני כבר שומעת את ההכנות שלך לביוץ הבא..... "תחיה ללא פחד, תתמודד עם כל המכשולים בחייך ותיווכח שתוכל להתגבר עליהם" (איש חכם)

למעלה